Du kender dem godt, specielt hvis du har haft profil på flere datingsider. De dukker altid op i søgeresultaterne, uanset hvilken datingside du kommer forbi, så sidder ham eller hende modellen og smiler til dig på billederne. De har ikke været i forhold for nylig, de svarer aldrig på henvendelser og deres profil har måske været på sitet i flere år.

Evighedsdaterne hører til i “For lækker til love” kategorien. Deres profiltekst indeholder ofte sætningen “Hellere undvære end nøjes” De søger kun der perfekte, fra deres egen drømmeverden, de kan ikke leve med dine små fejl og mangler. Kun det perfekte er godt nok! De er uopnåelig, men de tager gerne imod dine søde komplimenter.

Faktisk så lever de af komplimenter, hvis der ikke var nogle fyre der skrev søde ord til de flotte piger. Eller nogle piger der skrev søde ord til de flotte fyre, så var de slet ikke på datingsiden. De søger ikke kærligheden, de søger bekræftelse i at de er smukke. De spilder derfor din tid.

Dette udsagn bygger på flere års studier på danske datingsider. Ser ofte gengangere, som med de samme billeder og forskellige profilnavne vælter ud af skabene på diverse datingsider. De prøver sig frem med forskellige profilbilleder, for at se hvilke billeder der giver mest respons fra det modsatte køn.

Kig i stedet efter “Almindelige” mennesker, gerne nye profiler med frisk energi og lad evigheds daterne sejle i deres egen sø. Når du har haft din profil i et par måneder og det ikke har givet noget resultat, så slet din profil, eller dine profiler. Hold en pause fra netdating, saml fornyet energi og prøv så igen med nye kræfter! Det virkede for mig! Jeg var på date for et par uger siden!

© 2mmedia - Fotolia.com
© 2mmedia – Fotolia.com

Kategorier: Artikler