VALG AF SCORINGS-SITE

Når det kommer til officielle dating-sites kan det være en god idé at tænke sig lidt om inden man vælger hvilket site man skal bruge. Men jeg kan kun anbefale dig at få en Facebook-profil, hvis ikke du allerede har en. Let‟s face it. Ikke at have en Facebook profil svarer lidt til ikke at have en mobil-telefon – man er bare bagud alle de andre.

Gratis-sites såsom Netdating.dk har ofte en hel masse meget unge brugere, da de ikke har så mange penge at bruge af. Da sitet er gratis, får det også brugerne til at være lidt useriøse, både med at skrive en profiltekst, men også med at svare tilbage. Når folk endelig har betalt for at bruge et site, så bruger de det også grundigt! Ofte kan du kun have ét billede på et gratis-site, så du har sværere ved, at se om pigerne ser godt nok ud til din standard. Derfor vil et site hvor du skal betale, give dig større chance for at få skaffet en ordentlig date. Til gengæld kan der være mange brugere at vælge imellem på de gratis dating-sider, og Facebook er selvfølgelig gratis, men der kræves en lidt anden teknik.

PAS PÅ BETALINGS-SITES MED MEGET FÅ BRUGERE!

Man kan spilde en masse penge på et medlemsskab på et nyt betalingssite, da de ofte har meget få antal brugere. Måske kan du kun finde 5-10 kvinder at vælge imellem når du har sat dine søgekriterier korrekt, og det er alt alt for lidt. Chancen for at du finder bare én af dem tiltrækkende er lille, og hvis hun ikke skriver tilbage, så har du ikke mere at lave på sitet!

Et site som Dating.dk har mange brugere i alle slags typer, så det kan i hvert fald anbefales, mens E-kontakt.dk har ret få. Men det kan hurtigt ændre sig, og det kan derfor godt betale sig at google “anmeldelse dating sites” for at se anmeldelser af de forskellige sites inden man kaster sig ud i det. Hvis du er i tvivl om antallet af brugere så lav en gratis prøveprofil, og lav en søgning på kvinder i dit lokalområde. Er der nok til, at du kan tillade dig at dumme dig lidt?

VÆLG GERNE SPECIAL-SITES

Jeg kan anbefale at benytte special-sites, hvis man har en speciel interesse, da det kan forbedre ens chancer for at finde de rigtige kvinder. Man bygger nemlig hurtigere og lettere rapport med kvinderne, så man kun behøver at bygge comfort og eskalere. Det er betegnelser vi vil komme lidt nærmere ind på senere. Om det så er farmerdating.dk for landmænd/kvinder eller elitedating for karrierefolk, så find din niche hvis du har en. Hvis det passer til din personlighed, og at du søger det samme, så vil det forbedre dine chancer betydeligt.

TÆNK OGSÅ PÅ HVILKEN TYPE KVINDER DU NORMALT TILTRÆKKER

Ved valget af dating-site bør du også tænke over hvilken type kvinder du normalt tiltrækker. For der kan være et mismatch mellem hvad du søger, og hvem du normalt tiltrækker. Hvis du vil have karrierekvinder, men selv kun arbejder med stadion-rengøring, skal du nok ikke regne med at få nogen dates fra elitedating.dk! Måske det er på tide, at du tager dig ordentlig sammen, og vurderer hvad der er realistisk i dit liv, og om du måske ikke burde starte din egen karriere, hvis du virkelig har et brændende ønske om at duske karrierekvinder?

VÆR REALISTISK I KVALITETEN AF KVINDER DU VIL DATE

Akkurat ligesom med alt muligt andet i livet, bliver du nødt til at tage ét skridt af gangen for at blive bedre med kvinder. Det betyder, at du bør henvende dig til flere vidt forskellige typer af kvinder i starten, for at se hvilken respons du får, og fra hvem du får den fra. Hvis du er hundrede procent ny til det her, så bør du nok ikke forvente at få skaffet en modeldate hjem som det første. Selv hvis du ender med at få et nummer fra hende, så vil du sgu nok alligevel ikke kunne gå på date med hende uden at pisse i bukserne af skræk.

ONLINE DATING ER LIGESOM STYRKETRÆNING

Forestil dig online dating som styrketræning. Hvis du lige nu løfter 12 kg. når du pumper biceps, så ville du jo aldrig finde på at løfte 24 kg. som din næste håndvægt, vel? Du vil måske prøve at løfte 14 kg., og hvis det går godt, så tage 16 kilo osv. Langsomt bygger du dine muskler op, så du er klar til de tunge løft. Til gengæld er teksten, som du læser lige nu, de steroider, der gør, at du kan springe en hel del kilo over! Men hvis du ikke løftede nogen kilo overhovedet – dvs. ingen damer har haft – så bliver du jo også nødt til at starte med at øve dig på kvinder af lavere standard! Sådan er det bare. Faktisk vil jeg anbefale dig, at få skaffet fem piger af lav-til-mellem standard i udseende ud på dates.

Det vil give dig et enormt boost og øvelse, som vil gøre dig i stand til at gå mange „level up‟ i kvinde- standard på rekordtid. Inden for gaming-miljøet vil Pick Up Artists eller scorecoach`s ofte sige, at når en fyr dater nøjagtig fem kvinder eller mere på samme tid, så vil hans adfærd ændre sig til at være fuldstændig ligeglad med om de lækre kvinder, der tilfældigvis krydser hans vej, synes om ham eller ej! Det er det endelige mål for at være fuldstændig fri for usikkerhed, generthed og desperation i væremåde.

Han vil få en strålende aura af selvsikkerhed, og vil føles som om, at han er i en form for behagelig balance, som alle vil være en del af. Og det er ofte først dér, hvor fyre kan begynde at gå efter de virkeligt hotte kvinder! Mens du dater flere kvinder på én gang, bør du også være ærlig at fortælle det til dem, med det samme! Du vil blive overrasket over, hvor ofte det faktisk vil få dig til at blive mere tiltrækkende overfor de piger, som du dater!

For de er ikke vant til at fyre er ærlige om den slags. Men lad være med at sige det med stolthed i stemmen, for så virker du bare som en arrogant player, og vil blive dumpet lynhurtigt. Går der først en måned før du fortæller det, vil pigerne højst sandsynligt også dumpe dig! Vi vil ikke være ansvarlige for, og ønsker for alt i verden ikke, at danske fyre skal blive til arrogante røvhuller, der behandler kvinder som kvæg!

Vh. Adam Braff.

Ps. Hør mere om AdamBraff.dk`s scorekurser

© refleXtions - Fotolia.com
© refleXtions – Fotolia.com

Kategorier: Artikler