Nogler er erfarne, nogen er mindre erfarne, nogle er godt flirtere og andre er mindre gode flirtere, men en ting er sikker – alle kan lære det!

1. Ind i kampen
Før du begynder at flirte, skal du gør dig klart om det er det du vil og om du er klar til et forhold. Kort sagt.” In it to win it!”

2. Tag det som det kommer
Det at flirte og date skal også være for fornøjeslens skyld, så bare kast dig ud i det. Udvælg en med nogen af de samme interesser som dig selv, og en som du umiddelbart har lyst til at lære at kende.

3. Tag tyren ved hornene
Når først du har en på krogen, skal du bare kaste dig ud i det. Ikke noget med at udsætte første date i flere uger, men foreslå selv noget i kan lave sammen og før det ud i livet.

4. Det er dit projekt
Selvom det er svært ikke at fortælle om sin nyeste fangst eller datingplaner, er det godt at holde det for sig selv. Hvis ingen bagefter kræver en forklaring, kan man glemme de dates der ikke gik så godt, og juble over dem som udviklede sig, til noget man har lyst til at dele med hele verden.

5. Vær tilpas
Gør tingene så behagelige som muligt, for dig selv. Jo bedre tilpas du føler dig, jo nemmere er det at slappe af selvom man befinder sig i en uvant situation med et nyt menneske. Så find yndlings bukserne frem og kast dig ud i det

6. Lyt
Det er virket at din date føler du er interessret, så spørg ind til vedkommende og der vedkommende lige har fortalt om sig selv, så du viser du lytter.

7. Nutiden er det vigtige
Din date er interesseret i hvem du er, og hvad du interesser dig for. Ikke hvem dine x-kærester er og hvad de interesser sig for. Lad foriden vente til i kender hinanden godt.

8. Drop sprutten
Forhold der starter med alkohol i blodet, afsluttes som regel hurtigt. Så hold dig fra de søde drinks på de første par dates.

9. Kan du lide mig?
Med hensyn til om i kan lide hinanden og skal ses igen, ja så er der ingen vej uden om. Enten må man tage initiativet med det samme, og simpelt hen spørge sin date, hvis man har lyst til at ses igen. Men hvis man er usikker skal man ikke love noget, eller ikke at ringe eller skrive, for så bliver det bare pinligt

10. Evaluering
Efter en date kan man godt have brug for at få snakket om tingene, men hold det for dig selv eller i en lukket kreds. Udtalelser om din date kan ende de forkerte steder og det er aldrig rart at blive talt om bag ens ryg.

Her på siden kan du læse mere om hvordan du kommer i gang med at date, og hvad man kan lave på sin første date. Desuden er der guides til at oprette dating profiler på netter og anmeldelser af forskellige datingsider, både danske og internationale sider.

God fornøjelse

© Sergey Ryzhov - Fotolia.com
© Sergey Ryzhov – Fotolia.com