Blot fordi det er ferietid, betyder det ikke at vi lader mobilen ligge i tasken, den er selvfølgelig med så vi kan tjekke facebook på turen. 94% af danskerne har mobilen med på ferie, 53% af dem er på facebook via mobilen, mens de er på ferie og 45% af brugerne på Dating.dk benytter dating’s mobil app på ferien.

Når man spørger brugerne på Dating.dk hvem de helst vil på ferie med så svare 75% at de helst vil afsted med en kæreste, men hvis man ikke er så heldig at have kæresten med hjemmefra, så kunne man måske finde en på ferie destinationen? 21% giver i hvert fald udtryk for at de altid leder efter en flit eller kæreste på ferien. 48% måske er på udkig efter kærligheden. På trods af de høje tal, så er det hele 65% af dem der ikke forventer at finde kærligheden på ferien, på trods af håbet.

Dating.dk har i forbindelse med undersøgelsen talt med Stig Elling fra Star Tour, der kom med lidt anbefalinger til feriemål. ”Det perfekte feriemål for en kæresteferie er lækre øer som Samos eller Menorca, der har masser af små strande, hvor man kan være i fred, og hoteller for par, hvor man kan dyrke hinanden i lækre omgivelser. Hvis man er ung single, vil jeg anbefale Cypern og byen Agia Napa, hvor der er et rigt byliv.”

Undersøgelsen er foretaget af Dating.dk blandt 1.900 deltagere.

NetdatingTips.dk ønsker held og lykke med at finde kærligheden i sommerferien!

© olly - Fotolia.com
© olly – Fotolia.com

Kategorier: Nyheder