Uanset som mand, kvinde eller hvis du identificerer dig som noget helt tredje, så er håret og den måde man sætter det på en måde at udtrykke sin stil. Ens frisure og hår har stor påvirkning på vores udstråling og er også en god mulighed for at udforske med sit udseende. Her får du en masse tips til hvordan du kan sørge for at dit hår er lækkert og klar til når du skal på date.  

Vidste du at det er videnskabeligt bevist at en potentielt partners hår spiller en stor rolle for tiltrækningen. De standardiserede idéer om kvinders lange hår og mænd korte, er dog noget som er skabt i samfundet, men spiller alligevel en rolle. Oplever du nogensinde at du får lyst til at røre ved din partners hår? Det er et naturligt tegn på tiltrækning.  

Når du skal på date og eller hvis du er på jagt efter kærligheden kan god pleje af håret ikke kun gøre dit hår flottere, men også give dig selv et selvtillidsboost. God selvtillid og selvværd er nemlig en rigtig god ting at have med i lommen når du begiver dig ud på datingmarkedet.  

Vælg kvalitetsprodukter som styrker dit hår 

Det som kan gøre store underværker for dit hår, er gode hårpleje produkter af god kvalitet. Her kan kérastase resistance serien blandt andet anbefales. Med hår som har naturligt styrke og som er sundt, vil det helt naturligt også se stærkere og sundere ud når du styler det.  

Husk desuden at ting som stylingredskaber der anvender varme, gør skade på dit hår. Her er det vigtigt at anvende et varmebeskyttende produkt. Har du derudover nogensinde overvejet at dit hovedpudebetræk slider på håret når du sover? For at mindske slid på håret anbefaler man pudebetræk i bambus, som er skånsomt for hårfibrene.  

 

 

 

 

 

Kategorier: Nyheder