Efter 4 års pause er Dating.dk nu tilbage som arrangør af events, for deres brugere. Igennem december er der arrangeret 3 events, hvor du kan møde andre singler.

Første chance for at møde andre singler er Søndag d. 8 December, hvor der er: “Julebio for singler med børn”, det foregår i Palads, tilmelding kræves. Filmen i skal se er Disneys nye animationsfilm Frost. Med i prisen er Juleklip, Popcorn, Film, Sodavand og guf.

AFLYST – Anden chance er Lørdag d. 14 December. Her kan du igen møde andre singler, der er nemlig: “Julecomedy for singler”, det foregår i Comedy Zoo, tilmelding påkrævet. Dette arrangement er forude en gang comedy, med Nikolaj Stokholm som vært, krydret med en gang Speed-dating og boble-vand.

AFLYST – Dating.dk inviterer til Nytårsfest på Toldboden i København. Der er plads til 300 spisende gæster og yderligere 300 dansende gæster der lukkes ind fra kl. 22. Af hensyn til kokken, indkøb af sprut osv. så er der igen påkrævet tilmelding til dette arrangement. Hold nytår sammen med andre singler, måske ender det med et nytårs knald, hvem ved 😉 Tilmeldingen er inddelt i 3 kategorier, den fulde pakke, med det hele, en mellempakke uden mad og en begrænset pakke der kun giver adgang til fest, entre og garderobe.

Skal du ud og være social med andre singler? Så skyld dig at tilmelde dig inden fristen udløber!
Prisen for arrangementerne afhænger af medlemskab, så følg nedenstående link for at blive klogere:

Læs mere og tilmeld dig på Dating.dk

© Piotr Przeszlo - Fotolia.com
© Piotr Przeszlo – Fotolia.com

Kategorier: Nyheder