Jeg var lige ved at falde ned af stolen da jeg lige tjekkede priserne på Dating.dk. Købte mig en PlusProfil for 6 mdr. siden. Den gang kostede 1 års PlusProfil 849 kroner. I dag er det ikke længere muligt at købe et års abonnement, du kan maximum købe 6 mdr. af gangen.

Prisen for 6 mdr. er 714 kroner. ganger man det med to, for at få 12 mdr. så lander prisen på 1428 kroner. Det er 68,20% mere end for 6 måneder siden! Hold da ferie! Tyder ikke på at Dating.dk er interesserede i at profiler bliver hængende i for lang tid. Hotel prisen er i hvert fald steget drastisk for enkelt værelser på Dating.dk!

Tidligere kunne man være basisprofil hvilket gav adgang til postfunktionen, som gratis profiler ikke har adgang til. Men den mulighed er fjernet. Nu kan man kun være gratis medlem uden mulighed for brevudveksling eller Plusprofil og betale ved kasse 1 ud fra de nye kraftigt stigende priser.

Skynd dig at finde kærligheden på Dating.dk inden de 6 mdr. er gået! Det er sku dyrt at være single!

Nu jeg er i gang med Dating.dk, så kan jeg da lige slå et slag for at det bør være muligt at se hvem der er PlusProfil og hvem der ikke er. Lige pt. sidder man jo og skriver til gratis profiler, der ikke kan svare på brevene. Det er slet ikke optimalt!

Kategorier: Nyheder