I et spørgeskema på Ekstra Bladets hjemmeside svare 50% af kvinderne JA til at mændene stiller for store krav til netdating. I samme spørgsmål til mændene svare syntes 88% af mændene at kvinderne sætter for store krav til netdating. Mange har måske fået det indtryk at man kan vælge og vrage og dermed designe den ønskede kæreste! Verden forholder sig i midlertidig ikke sådan! For du skal ikke bare finde en du kan holde ud at se på, nej du skal også finde en som du gerne vil vågne sammen med. Fordi han/hun ser godt ud på billedet eller på dansegulvet, så er det ikke ensbetydende med at han/hun er så kvik i pæren at i spænder godt sammen! Uden kemi dur det bare ikke, som en bil uden brandstof.. hvis der ikke er gas i ballonen så flyver den ikke!

Du har sikkert allerede før du gik i gang med Netdating en forestilling om hvordan din kommende kæreste skal se ud, hår, alder, vægt og hvad man ellers kan sætte af ting og krav der skal være opfyldt. Problemet er bare at hvis du lægger dig fast på en række krav, så sortere du automatisk en masse fra, som ikke passer til din forestilling om verdensbilledet! Herved går du måske glip af en masse gode ting som du ikke har kigget nærmere på, blot fordi det ikke matchede din forestilling om det perfekte.. Verden er bare ikke perfekt.. og der er ingen garanti for at du passer perfekt sammen med ham/hende når mr/mrs. perfekt står foran dig.

Hvad er konklutionen? Får du et tilbud, så prøv det af.. er det en fuser, så husk hvordan du gør med nytårskrudt.. gå IKKE tilbage! Tag en chance og lad tvivlen komme ham/hende til gode.. måske er det Mr./Mrs. Perfekt som står lige foran dig.. men hvis du har glemt at pudse brillerne eller bare lever i en drømmeverden, så ser du ham/hende ikke!

The End