På et eller andet tidspunkt så har i snakket nok på datingsiden.. nu er det tid til at rykke videre.. og her har i så umidbart 4 muligheder som alle har sine fordele og ulemper 🙂

Skype:
På Skype kan i både skrive og ringe sammen uden at oplyse jeres mobilnumre eller noget andet personligt til modparten. En dejlig og til tider praktisk anonym samtale måde! Det eneste i udveksler er et brugernavn.. og så er det jo gratis!!

Messenger:
Messenger bliver brugt af lidt flere.. og er lidt mere personligt.. men dog ikke værre end man altid kan blokere en kontaktperson man ikke ønsker at tale mere med. Messenger har Webcam, Tekst og Tale chat så der er et væld af muligheder her! Igen gratis!

Mobil:
Hvis i efterhånden kender hinanden så godt at i vil involvere jeg privat i hinandens liv, så er mobilen en mulighed der både tillader SMS, MMS og selvfølgelig opkald på alle tider af døgnet, og man er ikke afhængig af en computer står tændt.

Date:
Nu har i skrevet sammen længe nok.. og i har højest sandsynligvis også ringet sammen, måske også chattet på webcam… så nu er det tid til at mødes! Her kan i vælge at tage i biffen, ud og bowle.. eller ud og spise.. der er mange muligheder, men lad nu være med at finde på noget kedeligt og traditionelt.. lav en date som hun sent vil glemme.. og det skal selvfølgelig være for det gode at hun husker netop din date!

Der kan være meget forskel på hvornår i er klar til det ene og det andet.. nogen sender 10 beskeder og så er de på Messenger.. andre skriver 100 beskeder frem og tilbage og er stadig ikke kommet længere end datingsiden.. Smag og behag er afgørende.. men lad nu være med at gå hurtigere frem end i begge kan følge med!