Har du set den nye tv-reklame for Dating.dk? Pigen sidder på en bænk, søger efter kærligheden omkring hende. Håndværkeren bliver til prinsen, omend ikke på den hvide hest, men så på den åbne plads. Piger skynder sig nu ind på Dating.dk, hvor prinsen har en profil og så er der lagt i kakkelovnen til et eventyr.

Ja så simpelt er det nok ikke, men historien er da meget god og simpel.

Hvis du skal have en chance for at finde kærligheden, så skal du droppe den der “Hellere undvære end nøjes” attitude, for hvad er det du ikke kan nøjes med? Stier du dig blind på  ubetydelige detaljer, eller er det reelle problemer du vil undgå? Kan godt forstå, hvis du vil have en Ikke-ryger, en der ikke tager stoffer eller ryger hash. Men kan ikke forstå hvis du går en stor bue uden om ham eller hende, med en skæv tand, ham eller hende med briller, ham eller hende der vejer 2 kg. for meget. Der er et godt menneske i os alle, så lad være med at dømme så meget på det ydre, husk også at se på personligheden, det er trods alt personligheden du skal trives med, udseendet gør det ikke alene. Tjek udvalget på Dating.dk

Hvis du kun fokuserer på udseende og hellere vil undvære end nøjes, ja så syntes jeg du skulle melde dig ind i en af single grupperne på Facebook, de er nemlig fulde af “Jeg vil ses”, “Jeg er for lækker til love” og “Jeg søger et hurtigt knald” typerne. Der kan i alle få opfyldt jeres behov, men søger i reel kærlighed, så giv det andet en chance. Husk man også kan score i Netto.

Kategorier: Nyheder