Fra datingside til andre kontaktoplysninger
Når du skal gå fra datingside til anden kontakt, så kan du gå 3 veje. Grunden til at man får til andre kontaktformer er fordi at et datingside ikke er så flydende. Derfor kan det være oplagt at bruge: MSN, telefon eller direkte date.

MSN
At gå fra en datingside over til noget til MSN er det nemmeste og mest oplagte. Dette kan gå ret hurtigt, og bør ske efter 5-6 beskeder. Dog kan der ved nogle samtaler godt gå adskillig flere beskeder.

Hvis du får samtalen over på MSN inden hun er tiltrukket nok af dig, så risikerer man at samtalen nemt går død. Ideen er altså at sørge for at have noget at snakke om på datingsiden, og hvis hun interesse i dig så fr du hendes MSN og fortsætter samtalen.

At få kvindens MSN kræver i bund og grund at hun er interesseret i dig, nogen tilfælde vil pigen gerne have en grund til hvorfor du skal have hendes MSN, derfor kan det være smart at have en begrundelse til hvorfor man gerne vil køre samtalen over på MSN.

Det er vigtigt du spørger om hendes MSN afslappet for at signalere det ikke betyder det store. Dette kan eksempelvis gøres ved at skrive følgende:

”Hey, jeg synes du virker rigtig cool .. Lad os gå over på MSN.. Så kører samtalen lidt mere flydende!”

Telefon
Hvis du skal have en piges nummer direkte fra en datingside, så kræver det ud over at hun finder dig interessant (attraction), i mange tilfælde også at hun er tryg ved dig (comfort). Fordelen ved telefon er at du altid kan få fat på hende, og du ikke er begrænset af hun kan logge af.

Det er dog langt mere sikkert at spørge om MSN, da det er mindre faretruende for pigen. Det skyldes også at man ikke kan blokere personer på en telefon.

Date
For nogle er det måske interessant at gå direkte fra datingsiden til en date. Dette kan især bruges til ældre kvinder, som ikke gider spilde tiden med MSN og SMS’er. Det har den fordel at man hurtigt kan lære hinanden at kende, og se om man gider bruge tid på hinanden.

Dette kræver at kvinden er interesseret i dig, samt hun er tryg ved dig.
Bemærk at søge efter en direkte date kan være forholdsvis svært – især med yngre piger.