Flere farer åbenbart vild på netdating… hvilket resultere i Telefonstorm hos Forbrugerstyrelsen…. Hallo… når man opretter sig på en datingside så bliver man bedt om at acceptere nogle betingelser.. de plejer som regel at være meget tilforladelige.. men der hvor det ofte går galt er når folk brugere dankortet online på Datingsider..

For her bliver du bedt om at acceptere et nyt sæt betingelser (og det sætter du kryds i) dermed acceptere du vilkårene for den betaling du er ved at udføre! og dermed hænger du altså på den!!

For ikke at sige tit.. så ofte da… så er en betaling på en datingside = en tilmelding til et abonnement, hvor dit abonnement automatisk fornys når det er ved at udløbe.. en slags service der sørger for at du hele tiden har adgang til de funktioner du har tilmeldt dig til… Det er ganske ufarligt og du kan uden problemer melde dig ud af det abonnement igen ved et simpelt klik på datingsiden.

Det er dog desværre ikke alle der læser det de burde… og derved skal de stakkels medarbejdere inde hos Forbrugerstyrelsen tage imod opkald fra sure kunder der ikke kan forstå at datingside XX hæver penge på deres konto.. vil påstå at det i 90% af tilfældeene (Når vi snakker pære danske datingsider) er selvforskyldt, fordi “kunderne” / brugerne ikke læser de betingelser de godkender!

Så tænk dig om når du bruger dankortet på en brugerbetalt Netdating side.. læs betingelserne… der står ALTID at det er en abonnement tjeneste hvis det er det du er ved at tilmelde dig! Læs det med småt!!

Kilde: BT.dk