Sommeren er over os, temperaturen stiger, solen skinner og mange singler ønsker sig at finde kærligheden i sommervarmen. Måske har du bemærket at der er flere og flere nye brugere på datingsiderne?

Det er ikke uden grund, sommerferie og jul er nemlig de to tidspunkt på året, hvor der er størst aktivitet på datingsiderne. Måske du har bemærket de mange tv-reklamer fra Dating.dk? De ved at folk savner kærligheden når sommerferien og måske ensomheden melder sig, derfor slår de til, og prøvet at få nye brugere ind i butikken.

Det er også her du skal slå til

Standard udvalget på datingsiderne, kan nogen gange være lidt tunge at danse rundt med, for søger de reelt kærligheden, eller er de der bare for at gøre opmærksom på sig selv? Nej spild af tid, nye brugere er derimod interessant! De kommer med friske øjne og med et ønske om at finde kærligheden, det er her du kommer længst.

Søg og du skal finde, siger man

Men en sang lyder, “Don’t look for love, love will look for you”, hvad der virker bedst for dig, må du selv finde ud af. Men hvis du vil have den største chance for at finde hvad du søger, så lad være med at sætte for høje krav. Med datingsiderne får du et stort udvalg på Dating.dk, får du danmarks største udvalg, mens du på eks. Single.dk får et lidt mindre men også yngre udvalg i 20’erne. Søger du derimod en kæreste over 50 år, så er 50plusmatch.dk en mulighed.

Husk..

Du har måske en idé om hvordan din drømme kæreste ser ud, men udseende er ikke alt, der er også en personlighed der er vigtig. Personligheden matcher ikke altid den drømme kæreste du har fundet i søgeresultaterne. Vigtigst af alt, så kan du ikke dømme en person ud fra et billede og en profiltekst, i skal ud og mødes for at kunne bedømme hinanden rigtigt.

God sommerflirt!

Sommerflirt
© Sergey Ryzhov – Fotolia.com

Kategorier: Nyheder