Du kender det sikkert.. det evige kedelige problem med at du sender et brev til en sød pige.. er du heldig.. så svare hun kort.. men så høre du ikke mere fra hende.. og du ved ikke hvad du skal skrive! Her er hvad du skal gøre! Er du interesseret i at holde kontakten så må du holde hende til ilden! Faktum er at piger får en hel lastbil post fra Post Danmark hver eneste dag leveret i deres dating postkasse! Så hvorfor skulle hun bruge 2 sek. ekstra på dig når hun har 400 andre der vil have svar?

Du skal skille dig ud fra mængden.. den har du hørt før, så det vil jeg ikke repetere.. for her handler det om at holde gang i samtalen.. og derfor er du nødt til at stille spørgsmål.. overbevis hende om at du er interesseret.. og at du er noget for hende! Her kunne du så skrive 40 spørgsmål til professoren.. nej.. drop det… et spørgsmål af gangen.. ellers drukner hun i spørgsmål og så får du ikke svar!

Resultatet skulle gerne blive… at hun begynder at interessere sig lidt for dig og vil vide mere.. så det ikke kun er dig der stiller spørgsmålene.. det kan være svært.. men få det nu til at lykkedes, så du kan spare de penge på datingsiden, og bruge dem på hende i stedet 🙂