Har tidligere anmeldt datingsiden Kontaktprofilen.dk med en senere nedgardering pga. spam mails, nu kom der søreme en mail igen fra siden Gysser.dk der har forbindelse til Kontaktprofilen.dk. Jeg har lige som sidste gang klikket på Frameld nyhedsbrev, på trods af at jeg er af den mening at jeg ALDRIG har tilmeldt mig!

Prøver vi at kigge nærmere på denne e-mail (billedet forneden), så kan man se under “Afmeld dette nyhedsbrev” markeret med gul her på billedet. “o=del = delete/slet”.. men så står der “kode=” og så står der ikke mere… det vil sige at uanset hvor mange gange du afmelder dette nyhedsbrev vil du ikke opnå noget som helst med det… for du afmelder reelt set intet.. For linket indeholder ikke nogen kode for din tilmelding!!

Denne gang nøjes jeg med en god reklame for Gysser.dk / Kontaktprofilen.dk.. næste gang jeg modtager en mail fra det foretagende ryger den videre til Forbrugerombudsmanden!