Du kender sikkert den der Match funktion som flere og flere af de store datingsider får.. Senest er den dukket op på både Hot.dk og Love.dk, efter at have turneret på Dating.dk i et stykke tid….

Konceptet er klart.. Du angiver nogle kriterier… Typisk, alder, område, rygning og køn. Nogen mere eller mindre. Men så får du forslag til hvem der kunne matche dig. Ander steder fungere det sådan at du får af vide at du matcher en profil eks. 75% ud fra de angivne kriterier. Men matcher?

Jeg har fulgt nogle debatter rundt omkring, og har ikke mødt en eneste som er glad for funktionen. Du får uanset resultatet nogle håbløse matches, som du ikke selv ville have fundet. Uanset hvad den så siger, så er det ikke det match som det burde være. Har tidligere nævnt hvordan match funktionen på Dating.dk er fuld af inaktive profiler uden billeder eller informationer.. Hvordan kan det være et match hvis der ingen informationer er om den profil man skulle matche med? En anden ting er at hvis du skriver du ikke er interesseret i en ryger, så får du matches med rygere. Hallo.. hvor er det bare ineffektivt.. Men det er åbenbart en modedille vi lige skal igennem…

Hvad syntes du om diverse MATCH funktioner? Virker de?

© argo74 - Fotolia.com
© argo74 – Fotolia.com


1 Kommentar

Frederik · 25/03/2011 kl. 21:42

Match funktionen sucks – total unødvendigt og det er vel under 3% der benytter den i praksis..

Der er lukket for kommentarer.