Nå.. det er ved at være længe siden jeg har sagt andet end positivt om Netdate.dk, men her kommer der lidt fra den kolde hane.. Netdate har en MEGET mystisk og hemmeligholdt opdeling mellem gratis profiler og Guldmedlemmer… Hvis du får klikket ind på noget som er forbeholdt Guldmedlemmer så havner du på en side der er klar til at modtage dine dankort oplysninger!

Oversigt over muligheder
Har INTET sted på Netdate.dk kunne finde en oversigt over hvad du har af muligheder som Gratismedlem og hvad du har som Guldmedlem.. De gemmer åbenbart fakta godt.. Jeg ville ellers mene at det var en god ting at vide hvad man gik glip af som gratis medlem..

Låste funktioner
Så sent som for 5 minutter siden ville jeg smide en lille kommentar i en gæstebog.. det måtte jeg ikke få lov til.. måtte i stedet gerne opdatere til Guldmedlem.. derimod måtte jeg gerne sende et brev til profilen i stedet.. men det var måske lige stort nok for sådan en lille kommentar… Nu ved jeg jo så ikke om jeg får svar på den besked… men hvis jeg får svar så kan jeg IKKE læse det, hvis det er et brev der bliver sendt.. for jeg har som Gratismedlem ikke ret til at læse andre breve end dem der kommer fra Admin.. og i 99% af tilfældene er det fra profilen Jonas. Kan jeg så læse min gæstebog? Ja det ved jeg faktisk ikke.. for ingen har skrevet i den 🙂

Konklution
Netdate.dk.. sæt jeg ned og lav den liste som ALLE andre datingsites har, der sammenligner hvilke muligheder man har som gratis medlem.. og hvilke muligheder man har som guldmedlem.. I postkassen står der tydeligt at man IKKE kan læse post uden at opgradere til Guldmedlem.. men i gæstebogen står der INTET om at den ikke kan bruges til at skrive i.. så få de markeringer på plads hvor de skal være!!


1 Kommentar

Set indefra · 24/02/2011 kl. 13:39

Netdate.dk er godt og billigt, men siden er styret af en lille række mennesker der ikke ved hvad fx en IP adresse betyder.

Problemer tages useriøst og personligt fra de forskellige admins. Lidt ligesom et lille hjemmefirma.

Det reflekteres selvf. på prisen, bortset fra det, god og stabil side.

Ligesom med andre sider, et ret stort hobetal af evigheds datere.

Der er lukket for kommentarer.