Netdating er kommet for at blive, det er simpelthen tidens trend. Netdating er noget alle kan finde ud af, selv dem der er født med en computer ved hånden. Ældre har taget trenden til sig og dater online som aldrig før. 1/10 af alle over 60 år, har prøvet Netdating på et tidspunkt.

En af Danmarks store datingsider, Dating.dk har over 9000 profiler, der har holdt 70 års fødselsdag. Hvis du er over 70 år og søger kærligheden var Dating.dk måske et godt sted at starte. Hvis vi antager at 50% er henholdsvis mænd og kvinder, så er der grundlag for op til 4500 dates pr. person, mon ikke et match kunne findes?

Det er bare sjovere at være to, selv når man kommer op i årene, så nettets muligheder med at finde kærligheden online, gælder det bare om at gribe. Hvis man ikke prøver, så går man måske glip af en masse gode oplevelser. Man siger at en fremmed blot er en ven man ikke har mødt endnu, på nettets datingsites findes der en masse fremmede, man kan blive venner med. Hvis du ikke hverken er rundet 60 eller 70 år, men blot er i 50’erne, så er der stadig håb, da Dating.dk favner bredt over alle aldersgrupper. En anden side som er målrettet gruppen i halvtredserne og derover er siden 50plusmatch.dk, som navnet antyder er siden målrettet personer over 50 år.

Weekenden nærmer sig og NetdatingTips.dk ønsker held og lykke med at finde kærligheden!

Kilde: Dr.dk

© Alexander Raths - Fotolia.com
© Alexander Raths – Fotolia.com

Kategorier: Nyheder