Jeg har lavet en gastebørs for sejlere, der kan fungerer som et datingsite. Sejlnet er et online sejlersite, hvor man kan holde kontakten til sine sejlervenner og knytte nye forbindelser til andre sejlere via Sejlnets gastebørs. Gastebørsen har funktioner, som man allerede kender fra andre datingsites – der kan søges på alder, køn og afstand. Sejlnet skiller sig dog ud fra andre datings sites, idet alle brugere har en interesse for at sejle.

Baggrunden for at oprette Sejlnets gastebørs
Jeg har sejlet hele mit liv, og jeg kan ikke forstille mig ikke at skulle nyde livet på vandet. Med andre ord så betyder det at sejle rigtig meget for mig. Da jeg for 5 år siden kom ud af et tidligere parforhold med en mand, der absolut ikke delte min store interesse for sejlads, var jeg meget klar i hovedet – min næste kæreste skulle sejle eller ville lære det. Det er nemmere tænkt end gjort fandt jeg hurtigt ud af.

Jeg kunne jo besøge samtlige danske havne i håbet om at finde en kæreste – hvilket både ville være tidskrævende og besværligt.

Heldigvis fandt jeg en mand via nogle venner, der ligesom jeg er glad for at sejle. Han havde haft samme tanker omkring sin næste kæreste – hun skulle kunne lide at sejle. Det var i forbindelse med denne samtale, at idéen til en gastebørs, der kan fungerer som sejlerdating opstod. Vi var begge enige om, at hvis sådan én fandtes, ville vi begge havde benyttet den, da vi var singler. Så hvorfor ikke give andre muligheden for at finde lykken? At finde en ven eller en partner at sejle med.

På den baggrund blev Sejlnet blandt andet til :o)

Med venlig hilsen
Trine Søe
SejlNet.dk


1 Kommentar

skat · 10/06/2011 kl. 13:54

Det er kanon, sejler vil kun ha sejlerpiger 😉

Der er lukket for kommentarer.