Ja.. det er et godt spørgsmål… benyttede mig af noget der så ud til at være et godt tilbud: “Bliv Premiummedlem nu – i 3 måneder for kun 159 kr. (normal pris er 329 kr.) i måneden, og spar 510 kr.! ” Troede at jeg straks fik adgang til en masse fede funktioner, som jeg har oplevet på andre dating sites. Men nej.. kommende hverdag kom der en mail med en faktura samt en mail med en personlighedsrapport på 63 A4 sider.. så nu ved jeg da hvem jeg er 😀 Nej.. syntes sku det sørgeligt at en dating side kan være bekendt at tage 329 kr. om måneden for så lidt.. er skuda ligeglad med en personlighedsrapport.. vil da have nogle gode søgefunktioner og nogle resultater i stedet. Men da de åbenbart ikke er i stand til at levere det sidste, så må de jo levere det første… rapporten… Som jeg tidligere har beskrevet så formår Parship heller ikke at sortere i søgeresultaterne. De blander en masse andre ting ind i resultaterne, ting som burde være filtreret fra.

Parship fremstår ikke som et site der er interessant før man er fyldt mindst 30 år.. Der er ikke voldsomt mange unge profiler der inde. og rigtig mange profiler er uden billede.. uden at lyde overfladisk så trænger Parship.dk til en opstramning af profil reglerne. Hvem i dagens danmark kan ikke finde ud af at smide et billede på en profil? Alle har efterhånden mobil, kamera, computer og hvad der ellers kan bruges til at frembringe et billede.

Har på baggrund af overstående Fredag d. 2 Oktober valgt at sende Parship en mail. Ønsker at benytte mig af de 14 dages fortrydelses ret som jeg havde i forhold til aftalen om Premiummedlemskab. 1. De har ikke levet op til forventningerne. 2. De har ikke leveret nogen ekstra ydelser end jeg i forvejen havde som gratis medlem. 3. Deres abonnement fornys automatisk, det vil jeg selv have kontrol over, de skal ikke bare hæve penge fra mig. Ser i øjeblikket frem til at modtage en bekræftelse fra Parship.dk.


5 Kommentarer

Terkel Hansen · 07/10/2009 kl. 00:08

Har fået lovning på en returnering af min betaling fra Parship.dk, kan ærligt ikke se nogen fornuft i sidens manglende funktioner.. høre gerne fra dig, hvis du er uening 🙂

Henrik · 28/10/2009 kl. 19:48

Har overvejet at betale medlemskab. Jeg er dog meget i tvivl…
Er meget usikker på hvad jeg får for pengene og om det reelt er muligt at fortryde betalingen.

    Terkel Hansen · 28/10/2009 kl. 21:12

    Hej Henrik, min oplevelse er i hvert fald at man ikke får det store for pengene så er der bedre alternativer som eks. Dating.dk, kommer an på din alder og hvad du søger. I følge Parship.dk’s salgsbetingelser så har man 14 dages fortrydelsesret.. Det kræver dog at man ikke har brugt de funktioner der kommer til syne som Premiummedlem. Jeg fandt dog aldrig andre funktioner end den mail fra Parship med en personlighedstest, som jeg har beskrevet. Så derfor kunne jeg annullere mit medlemskab og få pengene retur.

Mikkel Ellefsen · 16/09/2010 kl. 17:51

hvordan pokker fik i slettet jeres profil? Kan man jo ikke..

    Terkel Hansen · 17/09/2010 kl. 00:04

    Hej Mikkel, nu er det et par måneder siden jeg var der inde sidst, men husker det som en slet knap inde under indstillinger. Det var i hvert fald muligt den gang.. Men kan da godt være at de har kigget lidt på Scor.dk og gjort det lige så besværligt.. Håber det lykkedes for dig 🙂 Ellers har de vel en support som kan assistere dig 🙂 Og ellers må du lige sige til, så må jeg lige prøve at undersøge det nærmere 🙂

Der er lukket for kommentarer.