Er du vildfaren i datingjunglen? Så er du ikke alene. Det at finde kærligheden igennem dating, kan være en udfordrende øvelse. Men det betyder ikke at det ikke kan lade sig gøre. Hvis du ønsker at komme ud af datingjunglen med et scoret bytte, så finder du gode råd her.  

Tag ansvar for eget velvære 

Hvis du har været på jagt efter kærligheden i noget tid, og bruger meget tid på diverse datingportaler, så kan det være du skal tage to skridt tilbage, for at give dig selv lidt omsorg. Selv om du drømmer om en at dele hverdagen med, så er det vigtig at passe godt på sig selv igennem en lang jagtsæson. Det gælder også når det kommer til dit eget sexliv.  

Måske får du dækket noget af dit seksuelle behov igennem one-night stands, men uanset så er det vigtig at du tager dig tid til selvforkælelse en gang i mellem. Hvis du ikke allerede har skrivebordsskuffen fuld af diverse sexlegetøj, så kan det være god ide at give sig selv en tidlig julegave, og købe noget nyt spændene sexlegetøj. På https://eroti.dk så finder du nyttige test, brugeranmeldelser og prissammenligninger af sexlegetøj. Her kan du få brugernes helt ærlige mening om de aktuelle produkter, og dermed blive bedre klædt på, til at udvælge det sexlegetøj som vil dække dit personlige behov.  

Et godt sexlegetøj kan være med til at give dig mindre stres, i forhold til at finde den eneste ene. Det at forsømme sin egen krop, og behov for nydelsegør at du bygger op spændinger, og får øget stres, i jagten på kærligheden. Med en regelmæssig nydelsesoplevelse, så bliver du bedre rustet til at holde dig skærpet, i jagten på at score din næste date.  

Opskriften på en vellykket date 

For at have større chance for at møde den rette, så skal du lede på det rette medie. Det betyder at du skal finde den datingportal, hvor du har størst mulighed for at møde en med de samme ønsker, og behov, som dig selv. Heldigvis findes det et væld af online datingportaler i dag, og du kan derfor begrænse jagten til de portaler som du finder mest interessante. Det er dog vigtigt at du ikke er afvisende for at du kan møde kærligheden der hvor du mindst venter det. Det som du troede var et uforpligtende lystbetonet møde, kan hurtig ende op med at være det øjeblik, hvor du blev ramt af Amors pile.  

Når du har fundet et potentielt godt match, så kan det være en gode ide at chatte sammen i noget tid, måske kan man også ringe hinanden op en sen aften, og se om man kan finde en forbindelse udover det skrevne ord. Hvis det virker lovende, så er det på tide at mødes til en date i det virkelige liv.  

En vellykket date, er en date hvor I mødes med de samme forventninger, og ønsker. Sørg derfor for at forventnings afstemme inden det fysiske møde. Start gerne ud med en gåtur, en dyb samtale, efterfulgt af en drink og en måske endnu dybere samtale. Måske kan I finde vej ud af junglen sammen? 

 

Kategorier: Nyheder