Damebladet “Kig Ind”.. spørger på sin hjemmeside: “Hvordan ved du, om drømmefyren bliver lige så blød i knæene, når han ser dig, som du bliver, når du ser ham?” Hvor efter de selvfølgelig konstatere at det kan være svært at regne ud.. men de lister dog et par eksempler som de måske kan have ret i…

1. Er du vild med hende, så kontakter du hende! Ikke nødvendigvis samme dag, som i mødtes, men så et par dage efter! Ellers er du nok ikke interesseret i hende…

2. Hvis du aldrig invitere hende med til noget af alt det du går og planlægger og laver.. ja så er du nok heller ikke særlig interesseret i hende!

3. Hvis du ikke tager bare lidt hensyn til hvad hun kunne have lyst til, ja så er du nok heller ikke særlig interesseret i at være sammen med hende!

4. Det skal være sjovt at være i forhold. Er det ikke det så er det noget der skal kigges på!

Og så en ting der går begge veje… hvis han/hun ikke er forelsket i dig, så bliver han/hun det ikke! Accepter det som det er.. der er andre fisk/torsk i havet, men lad for guds skyld være med at lave om på dig selv! Du er som du er, der skal ikke laves om! Du snyder både dig selv og andre ved at være en anden!