Hvis du har hørt noget om Firstdate der var positivt, så glem det og læs følgende! I øjeblikket vælter det ind med klager over Firstdate på Trustpilot. Enten har de trukket penge, selv om de ikke skulle, eller også har se sendt spam e-mails ud! Her på NetdatingTips.dk er vi selv blevet ramt af sidstenævnte spam mails. Der er kommet 8 stk. i løbet af de sidste 14 dage! OBS. Du kan ikke ændre din e-mail, så når du først er gået i fælden, så klapper den.

Hvis du har en Profil, så kan du prøve at slette den, det mente jeg at jeg havde gjort.. Anyway, nu har jeg gjort det igen. Mon e-mails stopper? Jeg tvivler, men kan love jeg nok skal holde dig opdateret.

Har du nogen oplevelser med Firstdate, som du vil dele med os andre,
så skriv en offentlig anmeldelse på Trustpilot.dk

Har du modtaget spam fra Firstdate?

1. Prøv at afmelde dig via linket i bunden af din e-mail.
2. Hvis pkt. 1 ikke virker, skriv en anmeldelse på Trustpilot.dk.
3. Hvis pkt. 2 ikke virker, kontakt Firstdate support.
4. Hvis pkt. 3 ikke virker anmeld da Spam hos Forbrugerombudsmanden.

Er der hævet penge på din konto?

Hvis Firstdate har hævet penge på din konto, selv om du ikke har bedt dem om det, så kan du læse hvad Tina gjorde på Trustpilot, Læs Tina’s anmeldelse her.

Til slut vil vi lige vise nogle af de e-mails vi har modtaget fra Firstdate, bemærk der er et afmeldes link i bunden af hver e-mail, problemet er bare at du skal have en bruger på Firstdate for at kunne afmelde. Har man ikke en sådan bruger, så kan man ikke afmelde sig. Det er en ommer! Har man en bruger, så man kan stadig ikke afmelde sig, se her, hvordan min tilmelding ser ud:

reklamer-nej-tak

Der står Nej tak, Nej tak, Nej tak, hvorfor har jeg så fået 8 e-mails?

Og nu til lidt e-mails:

2013-10-29-firstdate-spam

2013-11-04-firstdate-spam

 

2013-11-08-firstdate-spam

2013-11-11-firstdate-spam

Kategorier: Nyheder