Introduktion
Et meget vigtigt element når man snakker netdating, er at man vælger en stil som samlet set giver et billede af en rigtig person.
De fleste personer som går i gang med netdating vælger en stilart som samlet set stemmer overens. De vælger en profil hvor profiltekst og billede hænger sammen. De skriver ting til pigen som giver mening set i forhold til deres stilart.

Problemet kommer når man så lytter til gode råd fra andre. Det kan være at man snakker med bekendte eller at man låner ideer fra vores side. Her stemmer alle de gode råd nødvendigvis IKKE overens. Samtidig begrænser ens stilart sig, og med viden omkring dette kan man langt bedre forstå og kontrollere hvad men udstråler, og i sidste ende få langt mere succes med netdating.

Stilarter
Når man vælger en stilart så har den nogle fordele og ulemper. Samtidig har man en fordel overfor nogle typer af piger, alt imens man har ulemper overfor andre typer af piger.

Eksempler på stilarter kunne være:

· Badboy – Flabet, seksuel og sjov.
· Business fyr – Ambitiøs, seriøs og kulturel.
· Eventyr fyr (mange rejser osv.) – Spændende og eksotisk
· Stand-Up Guy – Sjov, fræk og spændende

Der er uendeligt mange stilarter. Man kan også sagtens mixe dem, ideen er bare at forstå der er store forskelle.

De to modsætninger badboy og business kommer i kontakt med VIDT forskellige typer af piger. De ser ud på to forskellige måder, de skriver to forskellige typer af ting og de har to vidt forskellige typer af dates. Imens badboy typen nok har sex med langt flere piger, så har business fyren nok langt flere seriøse dates.

Den bedste stilart
De fleste ved nok hvilken stilart de selv er. Her handler det så om at være ærlig også få konstrueret en profil der stemmer overens med ens stil. Hvordan man laver en god profil gennemgår vi under ”Profilen”.

Hvis man ønsker at få kontakt med en bredere række af piger, så kan man gøre to ting. Enten kan man åbne ens profil op, også få elementer af ens stils svaghed ind. Hvis man er badboy så handler det om at vise noget følsomt. Er man business fyr vise nogle sindssyge sider af sig selv.
En anden løsning er at oprette flere forskellige profiler. Her er ideen så at udstråle det man ønsker overfor de enkelte piger. Man kan typisk nemt læse på en piges profil hvilken stilart som passer bedst til.

Hvordan ved jeg om et givent råd passer til min stil?
Her er der ikke noget universelt svar. Ideen er at kigge på ens profil og stilart og stille sig selv spørgsmålet: ”Ville dette passe ind?”.

Den bedste løsning er et PRØVE sig frem. En gang imellem handler det også om at prøve nogle nye ting. At prøve nye ting man ikke aner om virker, er en god ide!