Dating kan være både sjovt, pirrende og spændende – hvis du altså kan finde den rette person at gå på date med. Hvis du også er i tvivl om, hvordan du finder din næste date, så får du vores bedste tips til dating i Danmark. Læs med her! 

Det kan godt være, at vi lever i et lille land, men der er altså masser af dates og dating-muligheder at vælge mellem. Nogle gange kan det måske føles som om, at der er lidt for mange, for det kan være svært at finde den helt rigtige person at gå på date med. 

Betalt eller gratis datingside? 

Når du skal finde en date, er det oplagt at bruge en datingside. Hele verden – og dermed også lille Danmark – er gået online for at finde kærligheden, og det betyder, at der er masser af tjenester at vælge mellem. 

Det kan godt betale sig at skænke datingsiden nogle tanker. Leder du efter gratis dansk dating, eller er du villig til at betale for at oprette dig på en side? Begge dele kan have sine fordele. En gratis side er mindre forpligtende, og du kan bruge den hvor og hvornår, du vil. 

En betalt side forpligter på en anden måde, og inden du betaler, vil du gerne gøre op med dig selv, om du faktisk kommer til at bruge siden tilstrækkeligt til, at det giver mening. Til gengæld kan det tilføre en vis seriøsitet, at brugerne har betalt for at være på sitet. 

Hurtigt fix eller seriøst parforhold? 

Du kan også spørge dig selv, om du er ude efter et hurtigt fix eller en mere langsigtet løsning. Hvis du synes, at det er sjovt at date frit og ikke nødvendigvis leder efter dit livs kærlighed, kan populære app’s som Tinder være fine. Her kan du lynhurtigt finde én til at underholde dig de næste par timer, men det er meget forskelligt, om folk er interesseret i et længere bekendtskab. 

Leder du efter et seriøst parforhold, kan det måske betale sig at finde et datingsite, der netop understøtte dette. På den måde får du sorteret eller en-gangs-fornøjelserne fra, så der kun er potentielle partnere tilbage, der vil det samme som dig. 

Date-idéer i Danmark 

Når du langt om længe har fundet en kandidat, du er frisk på at gå på date med, skal I finde ud af, hvad I vil lave. Det er altid en god grundregel at mødes offentligt (og ikke hjemme hos dig eller daten). Men der er jo også nok af skønne steder at tage af, og dating i Danmark kan hurtigt blive en kulturel oplevelse, man ikke lige glemmer. 

Ved juletid kan en gåtur på Strøget være noget af det mest romantiske, med de røde lysende hjerter, der hænger over hovedet på én. En tur i Rundetårn eller på kanalrundfart kunne også være en måde at nyde den danske kultur og historie, mens man er på date. 

Danskere har også et – for mange udlændinge – spøjst forhold til kirkegårde, som udgør velholdte og dejlige parkområder. Her kan man også gå en god date-gåtur og måske besøge afdøde danske berømtheder. 

Kategorier: Nyheder