Vi har hørt det før.. vi ved det godt når vi tænker os om.. Men for dælen.. læs nu hvad i acceptere!

De sidste par dage har det været oppe i medierne, at man skal være på vagt for dating abonnementer. Men hvis man så tager de sort/hvide briller på. Ja så siger det jo egentlig sig selv.. Mange datingsider lancere  abonnementer som en hjælp til brugerne, så de ikke selv skal tænke på at forny deres Guldprofil, Plusprofil og hvad sådan noget nu ellers hedder.

Hvis du så glemmer at opsige dit abonnement, eller slette din profil, når du enten holder en pause, eller finder kærligheden. Ja så er det DIG, DIG, DIG der har fejlet. For du har accepteret nogle betingelser der indeholder et abonnement. Når du handler eks. en elektronisk leveret ydelse online, som du får leveret med det samme (E-bog,  Abonnement til datingside.. osv) Ja så får du ydelsen leveret med det samme. Det betyder at du har adgang og kan bruge din vare med det samme. Brugte varer kan du ikke returnere, og derfor hænger du på regningen.

Mit bedste råd må derfor være, læs hvad du skriver under på, læs hvad du acceptere. Så går det alt sammen meget nemmere for dig og din pengepung 🙂 Medgiver dog at der findes datingsider (Specielt udelandske, hvor det kan være lidt svært at finde ud af hvad der er op og ned) men går du med livrem og seler, så går det dig godt 🙂

Du kan selvfølgelig også date gratis og være fri for alle de problemer. Her har vi for nyligt nævnt Endate.dk som et godt alternativ til de mange betalingsider. Du kan oprette en gratis profil på Endate.dk ved at klikke her.

© IKO - Fotolia.com
© IKO – Fotolia.com