Både når det gælder netdating og dating i nattelivet så er der en ting du altid bør gøre! Vær opsøgende! Du kommer sjældent langt med at sidde passiv og vente på at blive kontaktet! Vær i stedet ham/hende der kontakter det kommer du meget længere med.. Desuden får du også en hurtigere afklaring.. for enten falder i i snak eller også får du af vide at der ingen interesse er.. og så kan du rykke videre til næste mulighed..

Uanset om du er online eller ude i nattelivet så gør det ikke noget at man gør lidt ud af sig selv. Du score ikke nødvendigvis mange hits på at ligne en fulderik der har fået lidt for meget indenbords, men du skal selvfølgelig heller ikke overdrive og stille op i det stiveste puds.. Prøv at ligne dig selv som du ville se ud til en date.. Hvis det er til online brug, så få evt. en der er god til at tage billeder, eller en fotograf til at tage nogle billeder af dig, så du ikke får nogle dårlige amatør fotos, det er trods alt øjnene der tæller, så giv dem noget godt at kigge på.

Du kan lige så godt gøre op med dig selv hvad det er ud søger, hvis du ikke er interesseret i folk der ryger, så gør det klart i din søgning og profiltekst, så undgår du at skulle afvise en masse folk fordi du spiller med skjulte krav.. En god profiltekst er hverken kort eller alt for lang, find den gyldne mellemvej..

© Deklofenak - Fotolia.com
© Deklofenak – Fotolia.com