Førstehåndsindtryk: Fantastisk

Fordele:
Gratis oprettelse
Effektiv match søgning
Godt magasin
Aktiv debat

Om datingsiden:
Når man lander på Single.dk, møder man en grafisk flot side der er overskuelig og let at finde rund på. Siden hed oprindeligt Netdate.dk, men efter noget nær 80 dårlige anmeldelser på trustpilot.dk, eller måske en anden grund, skiftede siden navn til Single.dk i september 2012. Der er stadig blandede anmeldelser, også om den nye side. Siden er målrettet mod alle mellem 15 og 99 år.

Betaling:
Tag dig i agt for datingsidernes kreative betalingsmåder. På single.dk kan vælge at starte dit medlemskab for få kroner, men når den prøve periode udløber, så hæves der automatisk for en ny periode. Husk derfor at læse det med småt før du indtaster dine dankort oplysninger.

Sikkerhed:
Hvis der opstår problemer med siden, eller andre brugere, så finder du et link til hjælp og support i bunden af siden. Det er desuden muligt at anmelde profiler der udsætter dig for chikane, det sker via et link på den pågældende profil.

Sidens liv:
På trods af sidens fine udseende blev jeg mødt af mange inaktive profiler da jeg oprettede min profil. Ud af 10 viste profiler på min forside, havde de 9 ikke været online i mere end en måned. Det lover ikke godt for udvalget. En mere specifik søgning afsløre dog at der er lidt liv på siden, fandt hele 31 online profiler der matchende min søgning. Man kan dog diskutere relevans, da mange af dem er gengangere fra de andre datingsider.

Single.dk har en rigtig fin match funktion, der i modsætning til mange andre datingsider, matcher folk på baggrund af spørgsmål og svar. Som så krydres med de basale “Jeg søger” informationer. Derved opnår man et match der er mere præcis end eksempelvis Dating.dk kan levere. Desværre hjemsøges funktionen af inaktive profiler, hvem gider skrive til en profil der ikke har været online den sidste måned? Nej vel..

Sidens mangler:
Ud over en oprydning i inaktive profiler, så mangler Single.dk helt klart flere søge kriterier, desuden bliver jeg irriteret over at Single.dk ikke husker mine indtastede ønsker. Det burde ikke være nødvendigt at indtaste de samme ting hver eneste gang man foretager en søgning. Det er synd når nu siden har så mange andre kvaliteter. Betalingerne bør være mere gennemskuelige, så folk ikke bliver overrasket over at penge bliver trukket på deres betalingskort. Der bør være en oversigt over hvilke funktioner der tilbydes for gratis medlemmer og hvilke der er forbeholdt betalende medlemmer. Som det er nu bliver man ført til betaling, hvis man får klikket på noget forkert! Der er kort sagt plads til forbedringer.

single-dk

Nyheder omkring Single.dk

04-09-2012 – Netdate.dk skifter navn til Single.dk
20-05-2012 – Tekniske problemer med Netdate.dk
31-03-2012 – Tekniske problemer med Netdate.dk
16-01-2010 – Netdate.dk – Størst på mobilen!
30-12-2009 – Netdate.dk – Alle brugere skal have en kæreste i 2010!
25-12-2009 – NetDate.dk – Hurtig profilbillede godkendelse!
10-12-2009 – NetDate.dk – CO2 neutral dating!
09-11-2009 – NetDate.dk – Nu på mobilen!
08-10-2009 – NetDate.dk – Stadig problemer med serveren..
06-09-2009 – NetDate.dk – Ny Match Funktionen