En af de udbredte dating apps på Facebook hedder “Are YOU Interested?” Det er egentlig ikke så meget en App, for den køre eksternt via webstedet: AreYouInterested.com, siden har via sit netværk med Facebook også mange danske brugere.

Ud over at besøge siden direkte eller logge på via facebook, ja så findes der faktisk også en iPhone App, hvor man hele tiden kan holde øje med hvem der er online. Pt. 22.420 brugere fra hele verden.

App’en giver mulighed for at skrive til de andre brugere. Man kan chatte i 4 forskellige chat rum. Man kan chatte privat (Kræver at modtager acceptere anmodning). Man kan opsætte forslag til dates, som andre bruger så kan reagere på. Man kan se hvem der besøger ens profil, og så kan man selvfølgelig se hvem der er online.

Er det gratis? Nej, du kan bruge mange af funktionerne med en gratis profil, men du kan ikke læse de henvendelser du får. Rigtig mange profiler gider ikke betale for at være med, så de har i stedet skrevet deres facebook navn i profilteksten.

Hvad koster det at have adgang til det hele? Det ligger i omegnen af 3 biografbilletter for et halvt års medlemskab, så det er til at overleve, hvis man vil give Facebook kærligheden en chance

BEMÆRK! Som på mange andre datingsider, er der automatisk fornyelse af medlemskab, når perioden udløber! Det er dog ganske enkelt at afmelde den automatiske fornyelse. Det kan du gøre fra 24 timer efter, du har opgraderet til medlems profil.


kilde: AreYouInterested.com / Facebook App