Netdating er fortsat utroligt populært, og mange kaster sig ud i at søge efter kærligheden på nettet. Rigtigt mange ender dog med en halvdårlig eller ligegyldig oplevelse, og det kan der være flere grunde til. Hvis du selv vil gøre en indsats for at øge din chance for succes, så læs med her og få gode råd til dating på nettet. 

Først og fremmest er det vigtigt at gøre sig klart, hvad det er, man vil og dernæst kommunikere det klart på sin profil, for eksempel vis man ønsker at møde en, der går meget op i sport. Hvis man vil et seriøst forhold, er det også nødvendigt med en beskrivende tekst om dig selv, og hvad du kan lide, så dem i den anden ende kan få et indtryk af dig. 

Vær nysgerrig og vis interesse for den anden 

Når man dater, og det gælder uanset om det foregår på nettet eller i den virkelige verden, gælder det om at være nysgerrig og ikke kun tale om sig selv og eksempelvis fodbold, hvis man interesserer sig meget for det. Det at vise interesse for at den anden er jo netop at vise, at man har lyst til at lære den anden at kende. Hvis du har et oprigtigt ønske om at finde ud, hvem den anden er, så spørg ind til det, du gerne vil vide og følg op med spørgsmål om det, den anden fortæller om sig selv.  

Evnen til at lytte og vise interesse for andre mennesker kan være afgørende, når man taler om relationer, for hvis man mærker, at den anden slet ikke spørger om noget, vil de fleste opleve det som at ens date faktisk ikke er interesseret i at lære en at kende. Når nogle mennesker ikke viser interesse for andre, kan det dog også dreje sig om andre ting, nemlig lavt selvværd eller dårlig opdragelse. Det må man arbejde med, hvis man ønsker at få succes på datingfronten og øge sine chancer for at møde kærligheden.