Førstehåndindtryk:
Når du lander på Badoo.com bliver du mødt af en præsentation der fortæller dig at siden har over 130 millioner brugere. Du kan oprette en profil, eller logge ind via Google, Yahoo, Facebook eller Live Messenger. I mit tilfælde så skrev den “Mød nye mennesker i København”, nu bor jeg ikke i København, men det er måske en random startside for danske brugere. Siden registrere selv at man er fra Danmark, så al tekst er på Dansk.

Oprettelse af brugerprofil:
Der er ikke noget hokus pokus i at oprette profil på Badoo.com, du skal udfylde e-mail, fornavn, fødselsdag, by og køn på forsiden, hvor efter du kommer til en side hvor du kan udfylde de resterende informationer der behøves for at præsentere en ordentlig datingprofil for brugerne! Der er ikke den store tvang for udfylding af felter, men for at få det bedste resultat vil jeg anbefale du udfylder så meget som muligt.

Tal, Priser og Informationer:
Dine muligheder som gratis profil på Badoo.com er begrænsede. Det kræver “Superkræfter” som svare til en VIP Profil, for at kunne klikke dig ind på profilerne fra søgning. Da siden er finansieret via brugerbetaling er der pt. ingen reklamer på siden. Globalt set er der 134.063.513 brugere på Badoo.com. Der er 148.055 danske profiler. I skrivende stund er der 1,053,225 profiler online. Du kan købe points, som du kan bruge til at blive vist oftere, og til at kontakte andre profiler. Et point koster mellem 0,13 kr og 0,09 kr.  Superkræfter koster mellem 35 og 70 kr/måneden, billigst hvis du køber et år.

Sidens brugervenlighed:
Det er ret nemt at finde rundt på Badoo.com, der er ikke de store chancer for at du fare vild i byen. Der er en match funktion kaldet  Fuldtræffer. Der ud over er der en Postfunktion og en søgefunktion. Er hverken stødt på noget debat forum eller noget andet. Så hos Badoo.com er det hele simpelt.

Funktioner og Muligheder:
Badoo.com har som tidligere nævnt et sparsomt udvalg af funktioner. Match funktionen hedder Fuldtræffer hvor du svare Ja, Nej eller Måske til en profil. Her dømmer du ikke alene folk på profilbilledet, for du kan se alle profilens billeder nedenunder og klikke dem op i stor størrelse. Det syntes jeg faktisk er et godt initiativ til enten Ja eller Nej.. For det kan jo godt være at der er en du vil vide mere om, inden du træffer en endelig beslutning. Postfunktionen ser ud til at være tilgængelig selv om man ikke har Superkræfter. Folk i nærheden er en anden funktion. Selv om jeg bor på Sjælland var første resultat fra Holstebro.. Hallo.. måske Badoo skal have lidt geografi? 🙂 Sidens søgefunktion findes både under “Folk i nærheden” og “Fuldtræffer” men er begræset og ringe. Du kan max angive 5 søgekriterier, dertil kommer at det kræver superkræfter for at klikke videre og se søgeresultaternes profiler.

Din sikkerhed:
Møder du en uheldig eksistens, har du mulighed for at blokere og/eller anmelde profilen nede i bunden til venstre. Der ud over er der link til support nede i højre hjørne. Finder du ikke svaret på dit spørgsmål, har du mulighed for at kontakte Badoo Support via e-mail formular.

Type: Voksen
Antal medlemmer: 134,063,513 ( heraf 148.055 danske )
Aldersgruppe: 18–99 år
Priser: 35-70 kr/md + evt. point
URL-adresse: www.Badoo.com

Kommentar:
Til slut vil jeg knytte en kommentar til Badoo.com som helhed. Har nu prøvet siden i 3 måneder med superkræfter for 165 kr. Har prøvet at kontakte profiler, har klikket JA til flere profiler i Fuldtræffer funktionen og haft sidevisninger. Men de eneste henvendelser jeg har fået er 2-3 stykker fra udenlandske profiler. Mine superkræfter udløb for 2 dage siden. Og siden har jeg fået 2 anmodninger om chat, fra profiler der sjovt nok bor i min by, dem har jeg så svaret på, men endnu ikke fået noget respons. Det lugter lidt af automatiske beskeder for at få mig til at forlænge 🙂

Hold dig langt væk fra Badoo.com!!

På baggrund af flere henvendelser fra brugere laver vi denne tilføjelse:

Tag dig i agt! Det “Sociale netværk” Badoo er løs på nettet og dukker frem flere og flere steder! Har du også oplevet at få mails om at en af dine venner har skrevet en besked til dig på Badoo? Selv om du aldrig nogen sinde har oprettet en profil der inde?

Mistanken går på at Badoo støvsuger Facebook for profilinformationer og billeder, hvor efter de opretter identiske profiler på deres egen skod side. Alternativt får de deres informationer fra dem der bruger Badoo App på Facebook.

Bruger du Badoo på Facebook? Slet og blokker skidtet.. Badoo går ind og ser hvem dine venner er, og sender dem beskeder, for at opfordre dem til at oprette profil på Badoo! Jeg har selv fået et par stykker og finder det dybt generende! Et hurtigt opslag på Trustpilot afsløre at jeg langt fra er den eneste!

Hvad er dine erfaringer med Badoo?

© IKO - Fotolia.com
© IKO – Fotolia.com


33 Kommentarer

John · 08/05/2011 kl. 14:30

Jeg ved ikke hvor du har den der fra, jeg har moedt mange kontakter gennem **fjernet**, hvor jeg har baade chattet med dem paa skype, yahoo, og msn samt set dem paa cam…. jeg har talt med mange af dem paa tlf. og har ligeledes moedt flere ansigt til ansigt eller hvordan du vil definere det …..

  Terkel Hansen · 08/05/2011 kl. 15:09

  Hej John, det glæder mig at nogen har fået noget fornuftigt ud af **fjernet**, når så mange ikke kan 🙂 Men kan være det virker bedre på din geografiske placering, kan se din IP er tilhørende i Thailand 🙂 Hvilket forklare de manglende Ø og Å 😉 Tak for dit input

   John · 11/05/2011 kl. 13:07

   jeg er nu ikke bosiddende i Thailand, saa det er ikke lige der jeg finder kontakter paa **fjernet**..

   Men alle jeg har vaeret i kontakt med der er inviteret af nogen de kender… Om man har succes eller ej saadanne steder kommer vel meget an paa hvordan man griber det an 🙂

  helle egstrup · 20/07/2011 kl. 19:40

  har selv kun gode erfaringer PÅ **fjernet** facebook er FUCKED UP!!!!!….men historien vil ingen høre….websiden kan ikke vises står der
  kys helle

  Helena · 30/09/2012 kl. 12:17

  Det kan godt være at **fjernet** er ok chatside men når man sletter sin profil så skal man ikke figurere som bruger efter 1 år. Folk kan søge på mail adressen og så dukker det op at man stadig er bruger. Det synes jeg er problem og uanstændig marketsføring.

  Helena

Tommy · 01/06/2011 kl. 02:26

jeg bor i århus og har haft stor glæde af det
jeg har mødt flere folk herinde face to face meeen det skal da også siges at jeg har fået nogle mails fra **fjernet** om der var flere der hade skrevet til mig ?
og gik på FB for at deaktiver **fjernet** vilket hjalp *

Sofia · 04/06/2011 kl. 18:56

Jeg er på en del sider så jeg tænkte ikke videre over det, da jeg fik flere sære beskeder fra et sted ved navn **fjernet**, om at folk/piger (jeg ikke kender) havde skrevet til mig, men har kigget på det og dér har jeg helt sikkert aldrig været.. Annoying.. 🙁

  John · 09/06/2011 kl. 19:41

  Fordi du aldrig har vaeret der paa siden, kan dine venner altsaa godt vaere der og har inviteret dig til at blive medlem, vil du have alle fordele der inde er der forskellige ting du skal goere, du kan vaelge at koere kortet igennem og betale.

  Eller uploade 3 billeder og inviterer mindst 30 venner til at tage et kig paa siden, en genial maade at faa spredt en side ud til gud og hver mand lynhurtigt, fordi folk ikke vil betale hvis de bare kan smide 3 billeder paa og sende en email til 30 fra deres venneliste…

Erik · 09/07/2011 kl. 11:21

Jeg bruger **fjernet** meget, og er glad ved den, den mest seriøse chatside jeg har brugt.

/Erik

Marie · 18/08/2011 kl. 11:33

Jeg fik en besked om at min veninde havde sendt en besked, hvilket hun ikke havde. Har forgæves forsøgt at slette min profil hos **fjernet** 3 gange nu, men modtager stadig mails fra dem. Når jeg vil kontakte helpdesk skal man udfylde en sikkerhedskode som er umulig at læse.
HOLD JER FRA SIDEN..

Sissel · 06/09/2011 kl. 18:38

hej jeg har instaleret **fjernet** på min facebook fra nogle uger siden og der er virkelig irreterende så er der nogle som ved hvordan man fjerner det???
jeg har ikke noget imod at det er der men det gør chatten virkelig langsom så man bliver nødt til at skrive total langsomt. og det er mega irreterende!!!
HJÆLP!!! HVORDAN FOR MAN DET VÆK ELLER GØR CHATTEN NORMAL IGEN?
på forehånd mange tak 🙂

  Terkel Hansen · 06/09/2011 kl. 18:49

  Hej Sissel, tak for din henvendelse 🙂 Gik lige på jagt på min egen FB profil, for at søge et svar til dig! Hvis du klikker på “Konto” oppe i høje hjørne, vælg: “Kontoindstillinger”, klik på “Applikationer”.. Her kan du se alle de programmer du har tilføjet til din Facebook profil. Klikker du på Rediger kan du se hvilke tilladelser du har givet programmet.. og klikker på på krydset så fjernes programmets adgang til dine bruger oplysninger 🙂

  Hvis det er Facebook Chatten der er langsom nogen gange.. så har jeg samme problem.. tror dog bare det er computeren.. eller internet browseren.. browseren fryser lige et kort øjeblik når der kommer en ny samtale i chatten 🙁

  Håber det kunne bruge! God aften!

Irene · 02/10/2011 kl. 20:17

jeg har ige fået en mail fra **fjernet** om at det er besked til mig. jeg har aldrig haft noget med **fjernet** at gøre, så jeg forventer ikke noget derfra og har således slettet mailen fordi jeg er bange for spam.

  Leif · 15/10/2011 kl. 15:47

  Jeg har været på **fjernet** på et tidspunkt, og nu pludselig trækkes der 165 kr. og det agter de at gøre hver 90. dag. Har ikke bestilt abonement eller noget der ligner. Jeg kan ikke komme ind på **fjernet**, og der er ingen steder man kan melde det fra. Nogen der ved hvad man gør i den forbandede situation. Virker som det rene bondefangeri !!

   Terkel Hansen · 16/10/2011 kl. 12:30

   Vi er netop i gang med at teste Badoo.com her på NetdatingTips.dk. Vi benytter en betalt profil ( hvor vi for en sikkerheds skyld benytter Paypal som betalingsmulighed, frem for betalingskort, da den er nemmere at lukke ned ).

   Vi bestilte de såkaldte Superkræfter, som gør at man får de ekstra muligheder. Her betalte vi 165 kr. Ved at gå ind under: Indstillinger -> Indstillinger for betaling: Kan man deaktivere automatisk optankning af point, samt afmelde fornyelse af Superkræfter.

   Du må have benyttet dig af deres Superkræfter eller points, for at de kender dine kortoplysninger.

    brian karlsson · 18/10/2011 kl. 13:34

    jeg ser også at de bare trækker og trækker selv om man har slette sig der inde.. men hvor den for man stoppe et det igen.. nogen der hved hvordan man stopper det … hjælp..

     Terkel Hansen · 20/10/2011 kl. 22:37

     Så der nok ikke andet at gøre end at hive fat i banken og få lukket for den overførsel 🙁

     stella · 25/10/2011 kl. 18:15

     i kan bare gå ind i jeres profil under betaling og fjerne jeres kortoplysning samt fjerne fluebenet ud for automatisk fornyelse

     så for det en ende med at de ttækker penge har selv haft lavet samme fejl

     **fjernet** er ellers ok bare træls man skal betale for at se hvem der vil møde en

Lars · 23/10/2011 kl. 23:26

Installerede et program og nu har de forgiftet alle søgninger på alle browsere og det betyder at de snart har set deres sidte kunde.

Tre dage spildt med at søge og efterprøve metoder til at få det fjernet og det komme de til at betale hver eneste minut jeg har siddet forgæves, samt en programmør der skal fjernes deres ulovlige filer fra min personlige computer.

Søg på searchqu.com på facebook og find den åbne gruppe jeg har lavet – så blir det enden på deres infame fangst metoder.

Maria · 18/01/2012 kl. 20:24

Det er noget værre lort!
Ikke nok med at de over spammer min mail, så har ingen af mine venner som mailen beskriver har sendt mig beskeder, nogensinde haft en profil derinde!!

Laila Pedersen · 25/01/2012 kl. 21:50

Jeg syntes det er mere end frækt fra **fjernet**`s side de sender ens personoplysninger videre til en bekendt/ven/m.m

Tror IKKE det er spor lovligt.

Hvad siger **fjernet** til det ….?

John · 26/05/2012 kl. 02:33

I maa altsaa meget undskylde her inde, alle de ting i brokker jer over virker mere som fejl 40 (personen bag skaermen)
For det foerste laeser man alt inden man koerer sit kort igennem, saa man kan fravaelge automatisk traekning, eller man beder sin bank om at spaerre for abbonomenter, det ka man bede sin bank om…. Men saa kan du heller ikke betale fast hver maaned paa ting du gerne vil betale fra dit kort…

Der naest kan **fjernet** ikke sende mail til dine venner og bekendte, fra din mail adresse uden du nogensinde har vaeret i kontakt med dem paa nogen maade..

Jeg har vaeret paa **fjernet** en periode, med en masse fraekke og laekre oplevelser til foelge, da jeg slettede min profil for 1 aars tid siden, har jeg intet hoert fra dem siden…. Nu har jeg dog overvejet at kigge der ind igen og se om der er noget spaendende igen, altsaa lave en ny profil og naar jeg har faaet maettet mig med sjove og spaendende oplevelser igen, sletter jeg den igen….

Vaerre er det altsaa ikke

[email protected] · 27/06/2012 kl. 01:25

fuck **navn fjernet**. feke profil. o.s.v. hold jer lang væk

Xenia · 11/07/2012 kl. 17:17

Jeg har aldrig oprettet nogen profil på det, eller anvendt det på nogen måde, men jeg får også irriterende mails derfra, om at nogen, (hvis navn jeg ikke engang kender) har sendt mig en besked. Det sker næsten dagligt.

Thomas · 23/08/2012 kl. 19:43

Hej.
Jeg er også begyndt at få mails fra **fjernet** som jeg aldrig har været medlem af eller hørt om indtil dette. Det er dog sket efter jeg oprettede profil på netdating.dk. Har ikke åbnet mailen og de er kommet på min spam liste.
Dem af jer der slet ikke forstår vores beklagelser, kun har haft positive oplevelser med **fjernet** og omtaler sitet med kun rosende ord, har en anden agenda end os andre.

S. Marshall · 24/08/2012 kl. 21:29

Hey TerkeLit

nu du virker til at have så mange gode råd til det dér **fjernet**, så sidder jeg i lidt af en knibe, min bror har gennem den sidste uge brugt/lånt min telefon da hans egen har være på værksted, og det der **fjernet** halløj er på min telefon!.. det der superkræft halløj, er det noget der koster noget, og kan det afmeldes? ( bliver det afmeldt hvis man afinstallere progammet?

TerkeLit · 24/08/2012 kl. 22:21

Hej Marshall
Superkræfter koster, det er en slags VIP medlemskab. Det kan sagtens afmeldes, til når perioden udløber, men det skal gøres ved at logge ind på siden. Det vil ikke blive afmeldt ved blot af afinstallere programmet. Med mindre der er tale om et prøve abonnement.

maja · 30/08/2012 kl. 13:14

HJÆÆÆLP… Nogen der så har været heldig at finde måden at slette sin **fjernet** profil på. Da jeg bare skal have slettet det lort. Som jeg ikk selv har oprettet. Den har suget alt fra min facebook. Bare ved jeg åbner en mail fra en veninde.?

Henrik · 31/08/2012 kl. 08:10

**fjernet** STJÆLER FRA DIN KONTO:
**fjernet** er både god og dårlig. God fordi jeg har fået mange kontakter til chat og endda møde. Dårlig fordi **fjernet** henter foto og profiler på bl.a. Facebook og misbruger disse foto og opretter falske profiler på deres egen side **fjernet**. De henter også ca. 25% fra udenlandske datingsider (Russiske, Afrikanske (masser fra Nigeria, Ughanda) Thai, og andre) og skriver , at vedkommende bor i Danmark og lokker folk til at skrive med dem. Der findes også Internet ludere som henviser til deres betalingsside. Dem er der mange af. REN SVINDEL.
Det værste og farlige er, at **fjernet** retter dine konto regler så de selv kan blive ved med at stjæle penge fra din konto. Også selv om du vinger, at du ikke vil ‘autofornyes’.
Mit råd er, hold dig væk fra denne svindelside og advar andre. Du bliver kassetømt.

hanne gyldendal svensson · 16/09/2012 kl. 17:02

hej kære **fjernet**..
I har kommet til at sætte en bindestreg i min mail.. sådan her … [email protected]..
der for jeg ikke kan få mail fra jer…. (( min mail [email protected] ))
jeg har glemt min KODEORD.. og kan ikke få mail fra jer..
være så sød at rette min mail.. jeg har prøvet..
eller være sød at senden mig, min glemte kodeord…
Med tusinde tak..
Hanne Gyldendal svensson
Nakskov..

  TerkeLit · 16/09/2012 kl. 17:05

  Hej Hanne
  Vi har desværre ikke noget med Badoo at gøre, så vil foreslå dig at kontakte Badoo Support (klik her) i stedet.

  //netdatingtips.dk

Irmelin Kvinesdal Rode · 01/01/2013 kl. 22:37

Jeg har lige opdaget at jeg har fået oprettet en profil på **fjernet** med et billede fra min Facebookprofil. Jeg har prøvet at logge ind på den “gennem Facebook”. Nu kan jeg ikke slette den, fordi jeg ikke kender kodeordet til profilen (har prøvet med mit kodeord fra Facebook), og fordi den email der er brugt er en gammel email, som jeg ikke har brugt i flere år. Men så åbentbart stadig eksisterer eller hvad? Jeg forstår slet ikke, hvordan det kan lade sig gøre. Er der nogen som har en idé til hvordan jeg får den slettet?

Der er lukket for kommentarer.