Jeg er af den overbevisning at nogen gange skal man bare holde fingrene for sig selv og ikke undersøge noget som andre allerede har haft dårlig erfaringer med. I dette tilfælde taler jeg om Be2.dk, som udadtil har en flot startside. Er man mand vil man også finde deres side statistik interessant da den angiver 57% kvinder og 43% mænd, samt 17.088.166 Registrerede medlemmer!.. Det må da være på verdensplan 😀 Ellers har de mange dobbelt brugere. Jeg har søgt lidt og lad os kigge på hvad folk siger om siden.

Be2.dk - Forside

Jeg lagde ud på min ynglings side, hvad angår anmeldelser af webshops, man kan jo godt sige at en dating side er en form for butik hvor du køber dig til en anmeldelse, så det var da et oplagt sted at starte. Det tog mig ikke lang tid før jeg havde fundet nogle “gode” anmeldelser af både be2.dk og be2.com faktisk hele 61 anmeldelser.

be2 på Trustpilot

Ja.. det ser jo ikke lige frem rosen rødt ud.. en Trust status på 26 og 27.. Top scoren er 100, for at være perfekt. Nu koncentrere jeg mit bare om den danske side. Rundt regnet 80% af anmelderne har givet 1 stjerne ud af 5 mulige. De fleste klager går på at Be2.dk har trukket penge fra folks konto selv om man har forsøgt at slette din bruger på siden. En mulighed som i nogen tilfælde ikke har været til stede. En kunde skriver: “Pas på Be2…..luk din konto omgående!!!” en anden skriver: “Uestetisk behandling af singlers behov for kontakt. Uværdig forretningsmetoder. Gement tyveri at fortsat hæve penge , tros protest på andres konto. Den udspekulerede sværheds grad det er at komme ud af deres systemet på.” så der er ikke meget at råbe hurra for. En anden kilde jeg har undersøgt er Søndagsavisens forum her ligger der også en masse dårlige anmeldelser af be2.dk. Emnet er egentlig det samme: “Pas på de datingsider, der bare er ude på at malke penge fra dig – så som Be2.” en anden bruger tilføjer: “det er umuligt at stoppe abonnementet. For at undgå at de hævede penge på min konto for at forlænge mit abonnement, var jeg nødt til at spærre mit VISA-kort. Men da de så ikke var i stand til at hæve penge på mit lukkede VISA, er de begyndt at true med inkasso mv…” Nogen der har lyst til at bruge Be2.dk? Jaaa… du tror det er løgn.. men er er en side som giver Be2.dk gode anmeldelser.. hele 5 ud af 5 stjerner. ja faktisk er Be2.dk den side der rangere højest ifølge dating-eksperten.dk hermed endnu et Screendump:

be2.dk - dating-eksperten.dk

Hvorfor giver Dating-eksperten.dk gode anmeldelser til Be2.dk? Hvis man prøver at klikke på den store røde knap, “Opret gratis profil hos Be2.dk her” så aktivere du et partner link, som formodentlig giver penge lige ned i kassen til Dating-eksperten.dk. Der er jo en mening med det hele 😉 Mindre detalje er at du ikke har mulighed med at kommunikere med andre uden at du har en betalings profil. Tag jeg i agt for svindlerne der ude.


23 Kommentarer

danskerpigen · 04/03/2010 kl. 13:55

Hej. Jeg vil bare lige droppe en kommentar angående ***fjernet***: jeg fik faktisk ret god og venlig hjælp af deres kundeservice til at framelde mit Premium-medlemskab. Jeg fandt ingen varig kæreste selv, men har bagefter hørt om flere, der fandt en partner der. Det er rigtigt, at det ikke er et super-site med chat, webcam osv., men jeg vil tro, at andelen af seriøse profiler hos dem er noget højere end et gennemsnitligt datingsite. Jeg har egentlig ikke noget at klage over.

Selvfølgelig skal man huske at sige op, men det gælder også på så mange andre tjenester i dag. Man kan jo bare spørge kundeservice fra starten af. Det skulle jeg have gjort 🙂

  Terkel Hansen · 04/03/2010 kl. 15:51

  Jamen det kunne da være at jeg skulle kigge nærmere på be2.dk alligevel 🙂

  Holger Nielsen · 01/11/2013 kl. 20:23

  Det lyder til at du har været utrolig heldig.
  Det kan jeg ikke sige, fra Be2 blev der anbefalet 6 i alt, de 4 var Faik, og de sidste 2 har ikke svaret endnu, og jeg skrev til dem den 17/10.
  Kalder du det en succes fra Be2, til alle andre der læser dette vil jeg sige:
  HOLD JER LANGT VÆK FRA Be2, HVIS DU HAR DINE PENGE KÆR.
  De har lige foreslået mig en “ny”, for ca. 14 dage siden prøvede hun at lokke penge fra mig, (£600) hun fik ikke en femøre, nu er hun igen på Be2 med et nyt brugernavn, og en ny hjemby. Men det er samme person.
  Be2snyder dig, så vandet driver af dig, jeg vil forsøge om jeg kan komme ud af klørene på dette faik-firma.

danskerpigen · 22/03/2010 kl. 14:33

Hej. Jeg har også været på ***fjernet*** og kom i kontakt med mange flink fyre.
Som tidligere sagt andetsteds her på sitet fik jeg faktisk ret god og venlig hjælp af deres kundeservice til at framelde mit Premium-medlemskab. Jeg havde simpelthen bare glemt at sige det op. Det kan lyde voldsomt, at man spærrer kort, laver politianmeldelser etc., når man egentlig bare skal
huske at sige op – ligesom på så mange andre tjenester.

Hvis man ikke selv kan finde ud af det, så spørg dog om hjælp! Deres kundeservice får løn for at hjælpe os, medlemmerne. Held og lykke.

  Jørgen Andersen · 29/01/2011 kl. 09:23

  Til “danskerpigen”
  Du må da være betalt af be2 til at skrive sådan. Har set dine indlæg andre steder (andet navn, men samme billede). Det er da helt tydeligt et (dårligt) forsøg fra ***fjernet*** på at imødegå kritikken. Hvem kunne ellers finde på at skrive sådan?
  Jørgen

  Abril · 12/02/2013 kl. 19:02

  HOLD JER VÆK

  Min konto blev fratrukket med 1.365 kr for 3 måneders abonnement. det er svineri!!!! HOLD JER VÆK

Kenneth K Pedersen · 31/05/2010 kl. 10:55

Hejsa

Jeg kan kun på det kraftigste advare imod denne side. Selv efter flere mails hvori jeg opsiger mit medlemsskab har de hævet penge fra min konto. TYVERI. Hold jer LANGT væk fra denne side

john · 27/09/2010 kl. 14:07

***fjernet*** er ikke et datingsite man skal bruge de bruge de oplysninger du giver dem til at alt fra at sælge din Email så du bliver E-mails fra svindler (prøve med en hele ny Emailkonto ca 30 min efter de fik den , var der Emails fra piger fra rusland ) suk og de gør det livet hårdt hvis du vil slet dit pre-medlemsskab hos dem
jeg har 1 sag med dem hos banken og 1 hos forbrugereuropa.dk, da firmaet ikke er dansk og stå ikke til bag for at trække penge på din konto tiltrods for man sletter sig Profil og kæmpe for at de ikke fornyer ens medlemsskab … SUK

SÅ HOLD DIG VÆK FRA dette website alle som anbefaler dem få penge ud af det !!!!

Martin · 18/11/2010 kl. 16:13

Jeg kan kun tilslutte mig de kritiske røster vedr. ***fjernet***. Jeg har heldigvis ikke bundet an med noget abonnement, men har udelukkende været gratismedlem og har bestemt ikke intentioner om at blive andet. Hvorfor? I forbindelse med oprettelsen og opdatering af min profil, har jeg hver gang fået tilsendt mails fra “andre” datingbrugere som har været inde på min profil og som opfordrer mig til at komme med flere oplysninger, uploade billeder etc. Det er jo i sig selv fint nok, hvis ikke det var fordi at netop disse mails flere gange er med fuldstændig enslydende tekst og tegnsætning, men altså angiveligt skulle komme fra forskellige brugere af ***fjernet***. Det lugter lidt af fusk. Når man derudover søger på profiler, bliver de fleste profiler præsenteret med et lille billede ved siden af. Disse billeder er slørede, og det er jo også fair nok når jeg nu ikke har betalt for deres service, men når disse slørede, angiveligt private billeder, kan findes fuldstændigt identisk på flere profiler, synes at stanken bliver værre. Da nu besluttede mig for at ikke benytte deres tjenester, ville jeg gerne have slettet min profil. Men det er ikke sådan bare lige at logge på og slette sin profil. Jeg har dog endnu ikke prøvet at kontakte ***fjernet*** med det formål.

simon · 04/12/2010 kl. 10:19

Er medlem på ***fjernet*** og kan ikke opsige mit medlemskab online. det eneste der sker er at jeg bliver sendt tilbage til hvor jeg startede og ken så klikke mig frem igen. de beder mig om at faxe min opsigels. findes der overhovedet faxer længere? det kan ikke være rigtigt at man kan melde ig til online og skal faxe for at udmelde. jeg gider ikke forsøge mere og lader min advokat overtage. vil heller bruge mine penge på ham. hvis der er nogle der kender til linende sager så skriv endelig da de vil kunne bruges

  Terkel Hansen · 04/12/2010 kl. 23:17

  Hej Simon, vi kan da hurtigt blive enige om at det virker amatørartigt at man skal bruge fax for at opsige sit abonnement, der burde som minimum være en SLET knap under indstillinger for profil.. alt andet er da under al kritik.. det burde være muligt at få en fornuftig dialog med Be2.dk via deres e-mail: [email protected] , held og lykke med at få slettet din bruger!

  //netdatingtips.dk

heidi · 06/01/2011 kl. 13:08

Jeg er lige blevet medlem af ***fjernet*** her forleden trak de godt nok 1500 for medlemskabet som jeg har fortrudt rigitg meget syntes det røveri har sendt beskeder om få pengene tilbage men det skal man nok ikke regne med for man overhoved pengene tilbage og svare de på ens beskeder jeg tvilver syntes bare det er det rene kup hilsen heidi

  Terkel Hansen · 06/01/2011 kl. 19:35

  Hej Heidi, det var da godt nok kedeligt at miste 1500 kr… ved selvfølgelig ikke om du har accepteret nogle betingelser, og købt et abonnement med betalingskort til en angivet pris, men under normale omstændigheder, er der desværre ingen retur/fortrydelsesret på en digital bestilt ydelse som online medlemskaber, biografbilletter, musik osv.. Nu kender jeg ikke din alder, men man finder et bredt udvalg af den danske befolkning på Dating.dk. Alternativt kan du se hvad der passer ved at tjekke listen under menupunktet “Datingsider” 🙂 Held og lykke med at finde kærligheden, på en ordentlig datingside.

heidi · 08/01/2011 kl. 07:46

Hej Terkel!

Tak for dit svar vil lige svare på det sidste jeg er 46 år 🙂 Jeg betalte med mit dankort jeg har ellers bedt dem om sætte pengene ind igen men de vil se på sagen men som sagt tror jeg ikke de gøre noget ved det . Jeg har prøvet en del datingsider men uden held 🙁

Hilsen Heidi

  Terkel Hansen · 08/01/2011 kl. 13:41

  Hej Heidi, vi må håbe på det bedste, hvilke datingsider har du prøvet? 🙂

Terkel Hansen · 08/01/2011 kl. 18:56

Ja så kan jeg godt se du har været lidt rundt omkring 🙂
God lørdag 🙂

heidi · 09/01/2011 kl. 09:31

Hej Igen Terkel!

Når jeg går ind på min profil kan jeg se der står bliv præium medlem hvilke det nok betyder at de måske sætter mine penge ind igen jeg fik en mail fra dem at de vil sende det videre til en anden afd og spærre min login med det samme men jeg kunne logge på dagen efter som jeg ikke rigitg kan forstå ! Hilsen heidi 🙂

heidi · 12/01/2011 kl. 06:33

Hej igen Terkel!

Jeg vil bare lige sige jeg har fået mine penge igen og jeg nok bare sletter min profil derínde ha en god onsdag 🙂

Hilsen Heidi

  Jørgen Andersen · 29/01/2011 kl. 09:10

  Hej Heidi
  Jeg vil råde dig til at få spærret dit dankort – ellers risikerer du at der bliver trukket på det senere. Har selv prøvet noget lign. hvor jeg troede jeg var ude af en aftale, men nej. Og så var det min opgave at bevise at jeg havde opsagt, selvom jeg ikke havde benyttet tjenesten.
  Hilsen Jørgen

  x · 13/03/2011 kl. 02:01

  Kan man spørge om hvordan du fik dine penge tilbage?

Tine · 20/01/2011 kl. 10:22

Kære alle – der er vist ingen tvivl om, at vi har med et fupfirma at gøre… Bare søg på “***fjernet*** klager” på Google og se, hvor meget der kommer frem. Prøv at checke trustpilot.dk… her ligger de på top 10 over værst-ratede firmaer… så de har godt nok haft held med sig med at oprette fupprofiler og holde på folk og hæve penge fra deres konti… man må håbe, at de snart kan blive lukket, for hold da op, hvor de svindler…

Kim · 05/02/2011 kl. 21:00

Først tak for et godt blogindlæg.

Dernæst: Hvis du bruger google.dk og søger efter ‘soulmate.dk’ er der en stor chance for at det første resultat der kommer op ikke er til soulmate.dk men til be2.dk.
be2.dk prøver nemlig at snyde mennesker der ønsker at besøge Soulmate.dk over til deres website.
De har købt en annonce med overskriften soulmate.dk. Dette er meget misvisende. Vi har intet med be2.dk at gøre og har uden held klaget til google for at få denne annonce fjernet.

Mange hilsner

– Kim

  Terkel Hansen · 06/02/2011 kl. 01:03

  Hej Kim, det var da godt nok frækt.. desværre kan man ikke se hvem der er afsender af annoncen.. i realiteten kunne det jo være hvem som helst der havde oprettet den for at lave sjov med jer.. syntes dog det er en kedelig spøg.. og den annonce bør fjernes omgående.. så der ikke er nogen der får den idé at i har noget med dem at gøre..

Der er lukket for kommentarer.