Hvis man holder op med at jage kvinder og i stedet lære hvordan man tiltrækker dem, så har man fundet nøglen til skatten! Kunsten er så bare hvordan du får det til at lykkedes! Hvad skal du ikke gøre?

1. Prøve konstant at imponere hende.
2. Sige en masse ting blot for at få opmærksomhed.
3. Lade hende bestemme hvad du skal gøre.
4. Ringe og skrive til hende hele tiden.
5. Have fokus på hende lige så snart hun er i nærheden.
6. Undgå for meget berøring.

I stedet for at gøre alle overstående ting, som jeg selv har været igennem så prøv i stedet at læne dig tilbage og nyde livet. Vær lige så afslappet som når du er sammen med dine venner og giv hende en mulighed for at lære dig at kende som den du i virkeligheden er. Du tiltrækker hende ved at gøre følgende:

1. Drille hende.
2. Have det sjovt med hende.
3. Ved at være dominerende.
4. Giv hende ikke mere opmærksomhed end hun fortjener.
5. Skift mellem at give hende opmærksomhed og ignorere hende.


3 Kommentarer

meh · 27/09/2010 kl. 16:46

Hey stødte lige på jeres artikel herinde,lyder ret interessant. Det som jeg har gjort er at det som i har nævnt ” Hvad jeg ikke skal gøre “, – NU er det sådan så at hun siger, at hun vil have tid, så hun kan tænke sig om. Hun siger også at hun vil have en grænse hvor vi ikke snakker så meget, MEN problemet er at jeg ser hende hverdag på skolen, og når hun kommer hen til mig og siger hej, hvordan går det, går jeg i stå og ved netop ikke hvordan jeg skal reagere. – vi har stået hinanden meget nært ” komme sammen, men ikke længere “Er der en måde så jeg kan gøre det på en smart og snedig måde så hun bliver tiltrukket af mig igen, det gjorde hun nemlig i starten .. Håber i kan hjælpe mig 😉

    Tippe · 28/09/2010 kl. 21:41

    Nu ved jeg jo ikke hvor længe i før har været sammen eller hvor gamle i er. For det første er det altid svært, når man ser hinanden hver dag for så er det svært at skabe afstand, men det kan også blive svært at slappe af når hinanden er i nærheden.
    Mit første råd går på at hun måske ikke er det værd, hvis i har været sammen engang og ikke er det længere. Det skal man nøje overveje, og gøre op med sig selv om man vil udsættes for det samme engang til.
    Hvis du konkludere at hende må du bare have, er det nemmest at melde klart ud at det er det du ønsker igen, selvom der kan være svært og kan kræve lidt mod. Og så må man tage imod det der kommer og tage imod lidt af hvert.

    Held og lykke med det

Kasper · 05/05/2014 kl. 17:26

Spændende læsning …
Havde problemer med at tiltrække kvinder og jeg besluttede mig for at gøre noget ved det…
Fik god hjælp til at tiltrække og møde kvinder her: http://www.devotionemotion.com

God dag:)

Der er lukket for kommentarer.