Mit umiddelbare indtryk af Parship var fint, du kommer igennem en længere personligheds test før du kommer ind på selve websiden. Når du så er sluppet igennem testen ender du på en side som jeg i hvert fald syntes, ikke har alt for mange funktioner at tilbyde. Du kan så tilkøbe et premium medlemskab, som så efter hvor lang en periode du køber giver adgang til X antal funktioner. Syntes bare priserne er lidt pebrede. Et Premium Medlemskab starter ved 329 kr. og falder så til 199 kr. pr. måned hvis man køber 12 måneder.

Parship Medlemskaber

En sjov ting jeg er faldet over hos Parship.dk er at alle billeder er sløret. Sådan som jeg forstår systemet er.. hvis du vil se billeder, så skal du for det første være Primium medlem. For det andet så skal du lave en billed udveksling med profilen. Det er måske meget smart 😉 Så er det kun udvalgte personer som ser dit billede. I stedet for et profilbillede, har man så skrevet op til 5 ord som beskriver ens udsende. De vises så oven i det slørede billede. Kreativt.

Fejl på Parship.dk, i toppen af siden kan du klikke på nogle links: Så let er det”, “Succeshistorier” og “Dating tip”. Der er bare et problem.. Når du klikker på de links så får du en besked “Desværre kan den side du søger ikke vises.” og samtidig ser det ud til at du er logget ud af siden. Du kan dog klikke på banneret og komme ind igen. Noget kunne tyde på at der ikke er nogen Succeshistorier eller nogen let genvej 🙁

Min profil er nu 55% færdig.. men har ingen anelse om hvad de sidste 45% handler om.. der mangler en oversigt over hvad man mangler, og dermed ved man jo heller ikke hvad man går glip af vel? Mangler også en online liste.. kan ikke se om der er liv på siden. Parship har allerede generet 77 partner forslag til mig.. problemet er bare at ca. 50% af dem ikke lever op til de søgekriterier jeg har angivet.

Jeg følger udviklingen og vender tilbage med opdateringer.