Ja.. må tilstå at jeg ikke var nået ret langt før jeg overvejede at stoppe. Når du opretter dig som bruger, er der et latterligt bruger system bag. Eks. må dit brugernavn ikke indeholde andet end Tal, Bogstaver og Underscore (dette tegn: _). Men ok.. vi giver det lige en ekstra chance! Siden fremgår igennem hele registreringen som en side, hvor der sidder et helt ekspert panel bag.. Meeen.. jeg kan sku også tage nogle fine billeder og sætte en tekst bag. Siden er stadig inddelt i Amter her et godt stykke tid efter at vi køre i Regioner.. Hallo.. det er da bare en simpel redigering i databasen så er det hele lavet om.. amatør agtigt.. men ok.. de er jo måske kun Dating eksperter..! Du kommer igennem en længere oprettelse, hvor du svare på spørgsmål om dig selv, og hvad du søger. Når du så endelig slipper igennem får du besked om at du skal være Stjernemedlem for at kunne sende/læse breve..! Så det eneste der holdt i deres reklame var Gratis medlemskab.. for det er gratis? Men hvad kan du bruge det til? Hvad koster sådan et Stjernemedlemskab? det koster, afhængigt af periode 116 – 290 kr. pr. måned. Umidbart ser det ud til at siden er domineret at ældre. Mod 4000 online på Dating.dk lige nu, så er der 554 online på Q500.dk ud af dem ingen under 25. De skulle måske overveje at få opdateret deres server.. der er lidt lange svar tider engang imellem.. nej.. det er måske en underdrivelse.. har nu ventet 1 minut på at få åbnet en simpel side omkring medlemskab.. den loader stadig. Kigger videre de næste 7 dage, hvis jeg kan 😀

Q500.dk

Q500.dk – Relations test

Nu har jeg taget Q500.dk’s Relations test.. hold da kæft med spørgsmål.. og i de sidste spørgsmål bliver du spurt om du selv syntes du har været ærlig eller du har fremstillet dig selv bedre end du egentlig er.. Der efter kom jeg frem til nedenstående side, her kunne jeg se testresultatet. og søge matchprofiler. Det viser jeg at jeg har 5 match profiler.. sjovt nok er det de 5 profiler jeg kiggede på da jeg søgte på siden første gang.. Hmm.. er jeg bare god til at finde match uden at vide hvad jeg laver eller er de virkelig match profiler? Skulle også lige prøve Automatch, det var dog begrænset til Stjernemedlemskaber. Det gider jeg ikke investere i, når der ikke er flere aktive brugere!

Q500.dk Relationstesten

Q500.dk – Farvel.. ses måske om 50 år..

Så droppede jeg Q500.dk stedet virker meget prof. meeen.. gennemsnits alderen kontra udvalget er lige højt/småt nok.. ja ok.. for at definere det lidt mere præcist så er gennemsnits alderen høj.. og udvalget er dermed små.. kigger jo ikke efter ældre.. Hmm.. Har derfor slettet min profil der inde, efter flere gange at have konstateret at der ingen online var i målgruppen. Måske det er mere interssant for 40+ ? 🙂 Men ikke for de unge, som jeg trods alt endnu betegner mig selv som værende en del af..!

Q500.dk - farvel