Ja, havde egentlig aldrig hørt om VIPdaters.dk før, men den dukkede op som reklame her på min side, så det skulle da lige prøve af, passede jo godt til emnet 🙂 Man opretter profil, ganske simpelt som alle andre steder, virker lidt mere skrabet i designet end hvis man er vant til at se på eks. Dating.dk. Det første du bliver bedt om når du så logger ind, er at udfylde din personlighed. Her efter uploadr man et profilbillede. Jeg gjorde nu klar til at foretage den første søgning. Normalt så udfylder man søge kriterierne i søge funktionen. Det er ikke tilfældet på VIPdaters.dk her foretages søgningen ud fra forud angivet kriterier. Jeg havde angivet min landsdel, og forventede straks at se et stort udvalg. Frem dukkede 15 personer med billede.. ca. halvdelen havde været online i dag, og de resterende havde været online i løbet af August. Ikke noget prangende resultat. Det med ryger / ikke ryger går man heller ikke så meget op i i VIP afdelingen. Umiddelbart virker VIPdaters.dk ikke som en side jeg vil befinde mig mest på. Prøver den lige af i 7 dage og kommer med den endelige vurdering.

vipdaters.dk

VIPdaters.dk – Mystisk abonnement!

Nå da da.. fik et brev på VIPdaters.dk men for overhovedet at læse det, var jeg nødt til at opgradere mit til VIP profil. Her faldt jeg over nogle meget mystisk betalings krav. “Aftaleperiode: Med mindre du har valgt at opgradere i løbende abonnement (ved betalingskort), vil den bestilte opgradering kun være gældende i den periode du har bestilt. Ved periodens udløb bortfalder din opgradering, og aftalen skal fornyes, hvis du ønsker at fortsætte. Ønsker du automatisk fornyelse, kan du vælge at bestille din opgradering i løbende abonnement.“Jeg mødte på intet tidspunkt muligheden for at vælge mellem en enkelt periode eller automatisk fornyelse. Automatisk fornyelse er en valgmulighed man også har andre steder, oftest plejer man at kunne deaktivere denne fornyelse på selve sitet. Men ikke hos VIPdaters.dk her skal man søreme sende den et brev eller fax.. Come on.. Emailen er opfundet! Har sendt den en lille mail og venter nu på svar! De kan lige våge på at køre automatisk fornyelse på mit dankort! Klik på billedet for at se det i stort!

VIPdaters.dk - Abonnement

VIPdaters.dk – Sender breve automatisk!!

Så blev jeg lige en erfaring rigere! VIPdaters.dk sender automatisk breve til andre profiler, som matcher søge kriterierne.. Skandale.. eller ja ok.. måske meget smart.. hvis man er gal i roen.. Hvad indeholder brevet så? Jo.. brevet er som bare et udsnit af profilteksten.. Wired.. hvis der er nogen der har fået min profiltekst, så tænker de nok WTF.. hvilket ugennemtænkt påfund.. Erfarede også at VIPdaters.dk har et andet navn, nemlig “kontakt-online.dk” Det er kreativt.. bortset fra at siden viser VIPdaters.dk når man åbner domænet. Tror snart jeg har dømt VIPdaters.dk til døden. Der findes mere kreative dating sites der ude.

VIPdaters.dk – Afklaring

Lige en lille opdatering. Fik i dag en venlig mail fra VIPdaters.dk kl. 8:30 som bekræftede min opsigelse af VIP med udløb d. 30/9-2009. Så deres kundeservice fungere glimrende.. Man kan vel ikke forvente svar fra sådan en lille side uden for normal åbningstid.

VIPdaters.dk – Brug pengene på noget andet!

Har nu været på VIPdaters.dk, som også går under navnet, chat-online.dk og kontakt-online.dk, VIPdaters.com og Exme.dk. Siden er simpelthend useriøs, ikke nok med at der ikke sker en skid, så fremstår siden som en ufærdig byggeplads med manglende funktioner. Jeg vil våge at påstå at du får meget mere for pengene andre steder. VIPdaters er virkeligt et lavpunkt. Og har dermed også besluttet mig for at deaktivere min profil.. Men hov.. jeg kan deaktivere min profil.. men ikke slette den? Det minder sku om Facebook tilstande. Hvor svært er det at lave en slet knap? En simpel knap som teamet bag VIPdaters.dk åbenbart ikke magter at lave. Der er en mail på vej til dem.

VIPdaters - Deaktivering


2 Kommentarer

brianjensen · 19/10/2014 kl. 16:02

kan i ikke slettte min pofil for mig det er for jeg har fundet mig en sød pige såder for har jeg ikke brug for den pofil mer

    Terkel Hansen · 19/10/2014 kl. 19:15

    Hej Brian, det kan vi desværre ikke hjælpe med. Du må ind på VIPdaters.dk og slette din profil 🙂

Der er lukket for kommentarer.